Bondbrud 007, that's me!

I måndags var det som sagt utomhussittning och vårt tema var Bond 007. Kvällen var så bra den kunde bli! Vår klass körde lätt det bästa gycklet ;) En av killarna i klassen ställde sig i mitten med de andra killarna runt om sigi en halvcirkel. Bakom halvcirkeln med killar stod vi tjejer i klassen. Killen i mitten, Markus, tog upp en pistol och sköt killarna. Då gick vi tjejer fram & dansa med honom! Svårt att förklara, men jag ska försöka få tag på filmen från showen. Det blev en hel del sånger under middagen sedan begav vi oss till STUK som levererade som vanligt! Fast vad hade kvällen varit utan alla dessa underbara människor man är omringad av? Ingenting, nä absolut ingenting :)

När vi kom tillbaka till vandrarhemmet på natten blev det totalkaos i köket på vandrarhemmet. Alla, verkligen alla var hungriga och skulle laga mat. Inte så konstigt dock med tanke på att det som serverades på sittningen inte var något att hänga i julgranen plus att det var dockportioner.. Folkets fulla hunger resulterade i att det blev matkaos. Köttbullarna som skulle stekas rymde helt plötsligt till go
lvet och blev efter en kort stund sällskapade av makaroner. Att se fulla människor jaga köttbullar med ena handen samtidigt som de har stekpannan i andra handen och försöker balansera de få köttbullar som är kvar var en galet rolig syn! Var riktigt glad att vi hade tacos över som vi bara kunde värma i micron. Flydde från köket snabbast möjligt och möter då ett gäng som har en vodkaflaska i högsta hugg på väg mot köket ropandes "NU SKA DET SHOTTAS VODKAAA".
V i l l i n t e v e t a h u r d e t s l u t a d e !

Tisdagen spenderades på vandrarhemmet med Oskar och Tim och våra kära matteböcker! Vi räknade till och från precis hela dagen, lite fick vi gjort iallafall :) Emma, min rumskamrat, fick reda på att hon kommit in i Umeå och packade illa kvickt för att fara vidare. Trist att hon försvinner men kul att hon kom in :D Hon var rar ock lämnade kvar lite mat som vi fick, det firade vi med att laga god mat! Efter en sväng till Ica började vi kocka när köket blev ledigt. Under tiden vi väntade fick vi en ganska rolig syn..... Och vi lärde oss att man tydligen visst kan misslyckas med att koka pasta?! Ett tips är ju att inte ha locket på, röra runt lite i grytan, sänka värmen lite och kanske inte stoppa i ett helt kilo pasta samtidigt... Resultatet blir nämligen en svart gryta och denna goda pasta.. 
Som till största del fick begravas i komposten!


Vi slog på stort och jag ställde mig vid spisen. Jag bjöd mina pojkar på kantarellostfyllda baconlindade kycklingfiléer, kantarellsås och quinoa. De njöt verkligen av middagen och jag var värd en guldstjärna!


Riktigt smarrigt, men vi var alla överrens om att det kändes helt fel att äta sån lyxig middag som fattig student! Helt tomma tallrickar ser jag som ett bra betyg på god mat :)


De fick givetvis ta skitjobbet och diska allt sedan ;)


Idag så åkte vi till skolan på morgonen för att plugga matte, gick riktigt braaaaaa! Efter proppen så var det en föreläsning av Sveriges Ingenjörer. Enda anledningen till att vi gick dit var att de bjöd på lunchmacka och dryck. Mackan var underbart god, fast magen höll inte rikigt med vilket jag känner nu :( Föreläsningen var kanonbra så det var tur de hade lockande mackor! Är numera en medlem i Sveriges Ingenjörer, känns stort!!


Ikväll blir det matteplugg och film! Ska bara orka dra mig från sängen :) Har legat ute och solat i bikini i eftermiddag - tro det eller ej :D Det var galet skönt och varmt ute!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0