bussotur och tentakaos

Tentan skriven. Och ännu en omtenta kommer det bli. Tror examinationen lyckats igen, om det ens är 8% som klarar den denna gången.. På hans förra tenta var det 92% som fick underkänt - säger en del om svårighetsgraden på hans tentor va?

Igår bestämde vi oss för att ta bussen till skolan idag. Tog en som gick lite tidigare för att slippa stressa i skolan. Tur var det för när vi åkt tre hållplatser så dog bussen och vägrade starta igen.. Vi bestämde oss ganska snabbt för att istället gå till skolan. Så efter att ha promenerat i -11grader i 30min så var man ganska vaken när man kom fram! Det var mysigt att promenera när man kände den bitande kylan och hörde det knarrande ljudet från snön under fossingarna :)

På väg hem från skolan var vi så förvirrade att vi satte oss på fel buss, det kunde gått så illa att vi kommit till Gammelstad. Gammelstad är som ett fängelse, när du väl kommit där ifrån vill du aldrig mer dit. Skyller det endast på mardrömsupplevelserna därifrån!

Nu har vi just fått mat i magen, stekt kycklingfilé med quinoa och sås :) mumsfilibabba! Nu sitter vi och försöker googla oss fram till svaren på tentan, till egentligen ingen nytta alls. Eller jo, det får oss att inse hur dumma vi är - eller hur elak examinatorn är..


Och förresten så är jag ganska arg också... Varför varför varföööör har folk ett behov av att ha mjölk som ingrediens i precis allt?! Till och med i chips! Ja ni läste rätt, i CHIPS. Det är inte okej, inte alls :( När jag lagade middan idag hittade jag mjölk i kycklingbuljongen, vad ska det vara bra för? Så ni laktosintolleranta (Ida, Bälla, Linnéa mfl..) köp inte eldorados kycklingbuljong - men knorr går bra. Nöff nöff :)

Superglad blev jag när syster ringde och sa att hon skulle börja jobba, jippi! Massa grattis :)


Kommentarer
Ida

Noterat! Och du, nu kan även vi matmongos äta sourcream and onion chips utan att få ont i magisarna. Svenska lantchips gör helt veganska, tjoho! http://www.lantchips.com/produkter (Eller okej, grädfil och lök heter de ju men det är ju samma sak.. ;)

2012-01-10 @ 21:19:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0