I'm walking on sunshine!
Ett under har skett, när vi slutade mattelektionen och gick ut ur byggnaden blev vi bländade. Kan ni tänka er, SOLEN SKEN! Det är helt fantastiskt och åh vad fint det var :)
Här är den dock påväg ner igen
Mina händer gillar dock inte Luleå, de har blivit som torra fnösken. Så nu måste jag kleta hela tiden, lite som ett mardrömsscenario. Att vara kladdig är det värsta jag vet.
Till middag lagade jag kycklingfilé i grönpepparsås. Det var så gott att det inte går att beskriva!!
Tur som jag hade så blev det lite över..
KYCKLINGFILÉ I GRÖNPEPPARSÅS
4-5 pers
1 kg kycklingfilé kokas i lättsaltat vatten med hela vit & kryddpepparkorn. Låt svalna över natten, skivas och lägges i eldfast form eller braspanna.
Smält 3 msk smör
1 ½ msk dillionsenap
1 ½ msk krossade grönpepparkorn
6 msk kinesisk soja
6 dl cremè fraiche
3 dl vispgrädde
Kokas ihop några minuter. Häll den varma såsen över filéerna. Gräddas i ugnen på 200° i ca 15-20 min.
Ni borde verkligen prova, enkelt, gott, billigt och funkar prima i matlåda!
På efterfrågan så kommer det bilder på tandblekningen. Jag är kanonnöjd!
Före
Efter