Sex & Samlevnad

Gårdagen var slappare än slappast! Det var bestämt att vi skulle åka till Växjö för att äta middag hos moster Me, men mamma var kalaskrasslig så vi fick allt stanna hemma. Jag kletade motvilligt på mig halva solkrämsflaskan för att gå ut och sola. När jag väl lagt mig så skönt så skönt på studsmattan så börjar det droppa. Det droppar mer och mer så jag fick snabbt packa ihop allt innan världens ösregn bröt ut och varade i ca 10 min. Tillräckligt länge för att göra studsmattan dyngsur iallafall.. Jag tröstade mig med ett skönt fotbad och en bra bok. Jag har just läst ut Potensgivarna av Karin Brunk Holmqvist, vilken bok alltså! Det kan man kalla för sträckläsning :) En härlig bok med bra humor, för skratta det gjorde jag!




Här är några fler böcker som hon skrivit, de ska alla få följa med i resväskan till Frankrike! Jag rekommenderar hennes böcker varmt om ni vill ha er ett gott skratt :)


När jag fotbadade så satt jag och skrev en liten packlista till Frankrike, mest för att se till att få med det viktigaste. Jag började bläddra i blocket från början i hopp om att hitta något kul, det visade sig att jag hade fått tag i ett av mina block som jag hade till läxor i högstadiet och hittade denna fina repetitionen inför ett prov i Sex & Samlevnad..

Ja jag fick mig allt ett gott skratt!
 
Mot kvällskvisten tog jag & pappa en tur till mormor&morfar och jag fixade lite kvällsmat till dem, de fick kantarellmackor :) Det var planerat grillning här hemma så vi var bara sällskap. När vi är påväg från byn så är himlen bäcksvart och vi inser att grillningen nog inte blir av. Pizza blev nödlösningen! Min lilla pizzabagare blev lika glad som alltid när han fick syn på oss.
 
När morfar hade varit där och köpt pizza sist hade han sagt att han absolut inte ville ha oregano på, eftersom de fått det förra gången trots att de beställt utan. Lilla pizzabagaren berättar då att han har en familj till som alltid beställer utan oregano och ler stort. Haha sa morfar, det måste vara mitt barnbarn Moa som bor i Lule då. Jaaaaaaaaaaa, Moa jaaa, Luleaaa, Jaaaa! Sa lilla pizzabagaren med världens största leende. Haha, så härlig snubbe!
 
Nu har jag och mamma precis haft allsång i köket till "Mamma är lik sin mamma", nu ska jag dansa ner i duschen innan det är dags för lunch sen jobb 14-22.15 :)
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0