s!esta!

Blommorna har fått ett nytt tillfälligt hem hos damen under oss, hoppas de kommer trivas! Middagen var mumsig och vi njöt av nypotatisen kan ni tro, vi hade litta kycklingfilé till :)


Just nu skulle jag vilja befinna mig en aning längre söderut, i Hässleholm för att vara exakt. Idag börjar S!esta! och jag bryter min årliga festivaltrend. Känns förfärligt. Vi hade det så underbart roligt förra året så nu sitter jag & tittar igenom bilderna och låtsas att jag är där. Lagom innan det är sovdax! Jag delar med mig av de bilder som berättar mest om hur awesome helgen var :)


Denna bilden kan ju tala för sig själv, ni som fattar fattar... Det är nästan så jag blir galen när jag tittar på den :)

Slabbedask-tömning!

Igår lagades det köttfärssås och spaghetti här, tror jag fick höra minst tio gånger hur god den var under middagen. Sånt peppar verkligen :) Och den var faktiskt riktigt god! Det kommer antagligen bli hamburgare resten av luleåvistelsen eftersom det är det frysen har att erbjuda och den ska vara tom när vi lämnar. Vi har kommit på att vi har en hel del slabbedask i frysen också, så lördag here we come!


Till efterrätt till lunchen åt jag morfars specialite, tomat med örtsalt. Mums!


Plus att jag har löst mitt eviga bekymmer om mina älskade blommor! Tror jag iallafall. Jag & Tim var nere och pratade med den söta tanten som bor under oss och hon vattnade dem gärna. Så ikväll ska vi gå ner med blommorna. Jag kom just på att det är ganska många så vi får se hur vi gör :) Glad är jag iallafall!

Grattis Pappsen!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Pappas födelsedag. Grattis världens bästa pappa! :) Trots att vi är flera hundra mil ifrån varandra så fick du höra min ljuva stämma :D

Snyggare familj hittar ni inte!


Sista dagen inför mattetentan, men det känns la bra ändå! Vi har varit en sväng på Coop och pantat allt, blev hela 47:-.. Passade på att handla lite att ha med sig att äta på tentorna med. Risifrutti är min nya favorit sen den kom i laktosfri version :) Till middag lagade vi hamburgare & pommes, tyckte att jag verkligen fick till biffen denna gången.


Och nu har jag just hittat på ett eget recept på muffins med marängtopping. Har inte vågat smaka än, gruppsex får vara försökskaniner i morgon ^^


Jag har även bokat tågbiljett hem till skåne från Stockholm, det blev den 5e juni. Hela helgen därefter är planerad vilket känns så underbart :) Tjejmys på fredagen och student på lördagen! Ska bli så skönt att få komma hem & mysa med mum&dad också. Plus att jag knappt kan bärga mig tills jag får se allt..!

Fattig student-hjälp

Tack ska du ha Niklas, nu har jag nog stift så jag klarar mig ett tag. Får se hur länge 288st räcker :)

Dinner time

Såhär kan det se ut när det lagas mat hos Isgran. Hela familjen stekpanna fick hjälpa till :)


Dagens solande har satt spår, röda kräftliknande nyanser ^^

Videos

Tänkte bjuda på en söt liten badandes Caspian! Och för er som läste inlägget om Geoslaget så lägger jag upp den videon med pojken som äter dressing med slev, gav oss ett gott skratt!



Kant-arell-er

Idag har vi spenderat lite av dagen på balkongen med en härlig temperatur, dock masade vi oss inåt vid lunch för att inte bli allt för stekta. Tim tyckte jag luktade bacon så det var kanske redan för sent..

Sååååå roligt att sitta inne o tentaplugga, eller?

Eftersom frysen ska tömmas inom en vecka så passade jag på att lyxa till min ensamma middag med det finaste frysen hade att erbjuda - hemmaplockade kantareller från Skåne!


Jag komponerade ihop en utsökt middag med helstekt fläskfile m.m..


Tim var iväg och grillade med repet så jag lagade mat till mig själv. Tur för honom att jag lagade för mycket och han lyckades komma hem precis innan jag var klar :) Matten går kanonbra just nu och det är riktigt roligt så på tisdag sätter jag tentan har jag bestämt mig för nu. Lite lagom kaxigt. Kan ni tänka er att Tim just kollade på melodifestivalen? Ja, ni läste rätt! Skoj att Sverige vann över tantskrällena. Kan tro det är ett barnprogram och de var dansande pomperipossor. Just nu längtar jag tills om en vecka och tills om två veckor - MASSOR!

Nypäror

Större delen av dagen har spenderats pluggandes på balkongen i solen! Riktigt härligt väder :) När vi gick en sväng till Coop hittade vi nypotatis och då var genast middagens tillbehör fixat. Det blev marinerad fläskytterfilé som fått ligga och dra sig några dar och nypotatis, gräddfil och gräslök. Alldeles utomordentligt smaskigt! Som sällskap till middagen hade vi Amanda, hon har äntligen lyckats skaffa skype! Det pratades mest skvaller och Tim bara skakade på huvudet och skrattade :)


Nu har jag just skypat med mamma, det visar sig att skorna jag beställde inte är tillverkade vilket innebär att jag inte kommer kunna få mina egendesignade converse. Lite ledsen är jag men vad gör det om hundra år? Haha :)

top of the notch

Middagen igår bestod av helstekt fläskytterfilé och morötter, lök och potatis som varit i ugnen samt en mumsig sås såklart! Jag är nog det största sås-monstret någonsin efter Anna då. Hon är oslagbar! Trots att det ser ganska dant och flottigt ut så var det extremt gott!


Aningen bättre än Tims middag.. Tar man inte med kocken på studieresan så får man skylla sig själv ;)


Jag är så glad att han är hemma igen! Att vara hemma själv är något av det värsta som finns tror jag..


Torsdag
Vaknade och såg detta;

Det är besöksrekord för min lilla blogg, wiiiiii! Fortsätt så så blir jag glad ;)

Och det kunde inte vara en bättre start på dagen!


Undra vad som är varmast, Key West eller Luleå, hmmm.. Jag njuter av solen på balkongen nu och inser att jag är PÅ TOK för varmt klädd i mina tunna chinos och en t-shirt. PUH! Livet är bra underbart! Idag har jag bara en lektion vilket är niiiiiice, sen ska jag hem & nöta matte. Det är nästan så det är roligt, roligt va? :D

Börjar närma sig!

Bus-Cas

Snart, snart snart snart är det min tur att mysa med denna underbara lille bus! Jag njuter av lite bilder fram tills dess och passar på att dela med mig :)

"Jag kan allt, förutom åka slaaaaalom förstås" - Lotta

Har hunnit med två pass i skolan och lunch! Hade ett räknepass med fysik, nästan lika meningslöst som alla andra och ett räknepass med matte. Matten var desto bättre och roligare! Vi gick igenom en övningstentamen som den kursansvarige knåpat ihop, med de klurigaste tänkbara uppgifter - kändes det som iallafall! Matteläraren går igenom på tavlan och stöter på ett klurigt problem där han vänder sig till oss studenter för att undra om vi har något lösningsförslag. Eftersom det i princip alltid är knäpptyst när han frågar (hade aldrig klarat av en sån tråkig klass!) så passade jag på att komma med ett förslag. Kommentaren han gav mig var "Alldeles utmärkt! Vi testar med det förslaget", när han sedan börjat räkna lite vänder han sig mot mig och konstaterar "Du kan ju det här! Mycket bra!". Det känndes heeeeeeeeeeeeelt okej att få höra faktiskt! Just precis den lillapyttelilla kommentaren fick upp min plugg-lust så nu är jag galet sugen på att börja nöta gamla mattetentor. YOU GO GIRL!

jag glömde inte

Idag har jag haft sällskap av Oliver, vi har pluggat matte så det har stått härliga till! När Oliver begav sig fick jag istället sällskap av Sean och Molgan, inte fy skam det heller! Inte så pratglada kanske, men hemskt söta och trevliga :)

Det är bäst att du kommer hem snart Tim, Molgan & Sean börjar bli för trevliga!

Och jag har ätit, så ni vet, OCH ugen är avstängd. Ja alla plattorna också! Mumsigt var det kan ni tro, en riktig kanonmiddag!


Jag har sen kl 15 suttit med sommarmatten, en kurs jag anmälde mig till förra sommaren på 7,5hp. Jag hann inte göra klart den så jag har börjat om igen! Bara fram tills nu har jag lyckats klara 11 av 19 delprov. 66.7% är avklarat på del 1 och 42,9% på del 2. Det är faktiskt riktigt roligt och jag inser hur dum jag måste ha varit för ett år sen, haha!

Sen tror jag att jag har gjort en annan galen sak idag, men det vet jag inte än och får kanske inte reda på förens om några veckor. Men galet var det!

Molnen börjar lätta

Ville bara säga att jag snart lyckats ta mig igenom dagens föreläsningar, har bara en timme kvar. Tack vare mirakelpillerna :) På bättringsvägen!

Någon toktänker på mig, jag hickar som aldrig förr & magen börjar snart krampa!

bland blixtar och dunder

Vaknade kl 04 och yrade om att Tim var tvungen att gå upp, kände hur det blixtrade i huvudet och bad honom leta huvudvärkstabletter eller migränmedicin men allt sånt var spårlöst försvunnet - såklart! Jag som hade satt klockan på 07.20 för att gå upp och plugga visste inte vart jag hade rumpan när klockan ringde. Tim cyklade iväg till skolan för att hämta utrustning inför deras norgeresa som är från idag tills onsdag. Han var snäll och tog en sväng inom apoteket och köpte diverse botemedel. Så nu kan jag iallafall sitta upp, även om jag är tvungen att ha solglasögon på mig. Kan lura folk att jag är en såndär tuffing som har solglasögon inomhus, coolt va? nae.. Tim åker 12.30 och mina lektioner börjar 13.00. Jag ska försöka infinna mig där då, känner att det är för viktiga lektioner för att missa. Jag hoppas att åskovädret ska gå över snart medans jag sitter här och knaprar på lite saltiner. Hoppas er dag startar bättre än min :)

Förövrigt blev vi galet sugna på varsin iPad igår när vi insåg hur bra det hade varit att ha en i skolan. Kunna antecka på den, ha alla anteckningar på ett & samma ställe, kunna ha alla böcker i pdf-format i den m.m..... Kunna ha endast en liten platta med sig istället för en himla massa block och en dator. Jadu!

Nu kommenterade Tim just "Ja Moa, du får inte glömma att laga mat åt dig själv nu när jag är borta", nä okej - jag ska försöka!

nio

Igår bjöd min underbara pojke ut mig på middag. Vi firade vår månadsdag lite i förskott då den är idag egentligen. Han hade bokat bord på en suverän restaurang som serverar allt! De har thai, kinesiskt, pizza och svenska rätter. Vi valde förstås det asiatiska :)

Fyra små kinesiska rätter till mig


Fyra små thailändska rätter till Tim

I väntan på bussen hem gick vi en sväng till hamnen och upptäckte hur mysigt det var!


Efter flera försök till vettiga bilder utan att lyckas..

Idag har vi spenderat större av delen på balkongen med att sola och spela yatzy. Jag lyckades tillochmed få lite färg :) Nu är Tim på bal och firar att teknologkåren fyller 40år. Just precis, den balen jag också skulle gått på. Men nejdå, inte alls. Så jag har spenderat kvällen hemma själv med matteböckerna, trevligt. Städat och bäddat rent har jag också hunnit med! Syster var snäll & piggade upp mig med lite bilder.



Fem timmar senare

Inte för att vara sån, men tusaaaaaaaan vad det kändes bra på tentan jag gjorde idag!!! Okej, det är väl kanske lite att ta ut lyckan i förskott.. Men jag tänker faktiskt göra det, och om det sen inte gick bra så skiter jag i det och gör en tenta till ;) enkel kaka! Jag satt tills tentatanten nästan kastade ut mig, trodde aldrig någonsin att jag skulle sitta o skriva konstant i fem timmar. Ni anar skrivkrampen va? Åhjo, den blev jag varse.

Tog en sväng om på gymmet efter tentan, blev inget bra pass för jag har gått och blivit förkyld :( Eller om det är vårallergi, men det har jag inte riktigt kommit överens med mig själv om än. Nu sitter vi på bussen påväg in till stan, jag ska åter igen lämna in min mobil........

rena rama tenta-p

Igår  pluggades det hela dagen, det pluggades så mycket att ingen av oss hade tid att laga mat. Nu när man har flyttat till "storstad" går man bara in på datorn, väljer en pizza så plingar det på dörren lite senare så är pizzan levererad! Kanonbra :)

Dock orkade vi bara en, alltså var dagens lunch fixad :D

Igår ringde farfar och han vet hur man får en att skratta! När han ska berätta om vad han fick till middag så säger han på den grövsta göinskan "ha heeda do kreatu so kryyba pau stranna, do store du veeed". Det han sa var "Vad heter de djuren som kryper på stranden, de stora", det visade sig vara hummer han menade. Alltså hade han smaskat på hummersoppa till middag :) Som jag skrattade!


Även idag har vi pluggat, jag har min tenta i ekonomi på onsdag. Jag gjorde klart hela min sammanfattning igår, sammanfattade en bok på ca 400 sidor på 22 sidor. Bra jobbat alltså! Kan ju tillägga att vi inte har aaaaaalla sidor då, även om det inte är långt ifrån. Idag blev det kycklingfilé & pommes till middag, mumsigt! Lite sorgligt att vi planerat att äta ryggbiff men fått slänga ytterligare sex stycken idag.. MÖG!


Jag fick en snilleblixt och gjorde isglass på kokosläsken istället för att slänga den!


Den blev riktigt god kan ni tro, om än svåräten :)


Nu har min käre just gjort största laddningen popcorn ever! Här ska det inte sluta pluggas på ett tag kan ni tro :)


Sen hoppas jag bara att min älsklingspojke ska krya på sig, sluta ha feber och hosta! Nu ska du ju öva på att gå och prata så du kan det nästa gång vi ses lilleponken <3

Men du lyckas vara söt när du är sjuk också, såklart!

Åååååh! Jag njuter massor :)

Svårt att låta bil frukost på balkongen när termometern visar 24° ;) Passar på att inviga de nya utemöblerna som Tim köpte igår. Rumpan är glad nu när den slipper få betongsmak hela tiden :) Det bästa är att man verkligen känner hu solen steker! Hoppas nu att den visar sig lite mer idag bara.

Frukost på balkongen...


...gör en ungefär såhäääääär glad :D

Tim sover som en stock, kanske inte så lustigt om man kommer hem fem på morgonen^^ Om jag inte hade haft någon omtenta nästa vecka så hade jag varit helt ledig och jag känner på mig att jag antagligen hade letat upp någon restresa. Jag är såååå glad att det inte är så, tänk vad ovärt när jag har det så bra här på min lilla balkong (som faktiskt är ganska stor!). Visst, jag saknar palmerna, havet ock en pool. Eller nej, palmerna har jag i vardagsrummet, poolen i badkaret och havet har jag ju runt knuten!

Plugg, gym och geoslag

Jodå, jag fick sol på nosen! Har haft solfrossa hela kvällen, så härligt så. Fräknarna har tittat fram, det bästa tecknet på att sommaren är påväg :)

Hela morgonen spenderade jag med mina böcker. Efter lunch cyklade jag i världens motvind till skolan och gymmade för att sedan cykla till Heden där Tim och repet hade sin brännboll. Tim var snäll & grillade hamburgare till mig men jag insåg snabbt att jag var på tok för nykter för att kunna äta upp en hel skosula kryddad med diverse aska och grus. Fast så blir det när det blåser som tusan och man grillar. Jag filmade den roligaste videon och har nu försökt kämpa med att kunna visa den här, men inte ens youtube vill visa den. Den var för rolig!

Rätt vad det var så blåste det megastora partytältet iväg, vi hade tur som inte fick det på oss med tanke på att det blåste rakt över våra huvud. Mindre tur hade en anna som fick åka iväg med ambulans. Det var nog inte så mega alvarligt iallafall.

Sedan cyklade jag hem igen och har sen dess suttit och pluggat. Pratat lite med syster också, det var mycket uppiggande och glädjande :) Vet även att jag antagligen har en mäkta stolt pappa som tydligen fångade en haj häromdagen, men vet du? Det gjorde jag också!

Härlig start på dagen!

Klockan är halv tio och jag sitter ute på balkongen & pluggar i 20grader! Helt underbart :)

om

Även idag har det varit plugg hela dagen. Tim har varit i skolan och jag har varit föreläsningsfri, nya ordet för det som förut kunde kallas "ledig". "Ledig" finns inte längre. Oliver har varit här och vi har pluggat OM, det går framåt men det är så galet många termer och ord.

Till middag lagade jag mig detta mumsiga;

Tim var och förberedde morgondagens brännboll med repet.

Tims fredagsmys;


Mitt fredagsmys;


Rättvist va? :)

Jag körde ett zumbapass som skulle träna magen men det vet i sjutton om det gjorde så det fick bli situps m.m också. Nu har vi precis sett klart filmen Rango, en bra film faktiskt! :)

Lyckad dag

Cyklade till centrum för att hämta ut vårt paket som kommit från Sportson, träningsbyxor till oss båda.


Jag älskar mina redan och har inte tagit av dem sen jag provade dem. Såååå sköna! Galet bra pris med, 299:-, plus att de är de skönaste och snyggaste jag testat (och jag har testat måååånga!)

Nu har vi räknat klart fysikuppifterna, jag har gjort klart min matte och vi har gjort bonusuppgifterna. Idag har det gått riktigt bra med andra ord :D Nu är vi nöjda och ska fortsätta titta på filmen vi började på igår när det var sjukstuga här.

Det lilla vi hann se igår var galet roligt!

I morgon bitti kommer Oliver så ska vi plugga Operations Management ihop, det kommer gå finnemang!

pluggmotivationen stiger

Fick hem en tidning i brevlådan idag, fann detta;


När man läste lite närmare hittade jag detta;


Det höjde pluggmotivationen en aning och känns som en heeeelt okej månadslön om några år :D

TantTankar på bussresan

Jag har just delat in de äldre damerna i tre olika kategorier. De finns de som har en viss favoritfärg och kör stenhårt på den, de ska matcha baskern, glasögonbågarna, jackan, schalen, örhängena, pärlhalsbandet, broschen och allt det där andra pycket. Allt ska vara i samma färg, helst samma nyans också. Framför mig har jag tant blå och tant röd, de saknar säkert sina vänner tant grön, tant brun och tant grenedin. Eller så har de startat en egen crew med dagens färger..

Den andra kategorin är de som kan ta på sig precis vad som helst, gärna med förskräckliga färger och ett ännu hemskare läppstift till. De som ofta tror att de är lite finare. Det ska vara stort, blommigt, färgglatt tillsammans med så många ringar, armband och halsband de orkar bära. Riktigt stora örhängen ska det också vara!

Den tredje kategorin är de som faktiskt kan anpassa sig lite till moderna tider och har en varierad garderob (helst minst tre, eller hur många var det nu du har mormor? ;)). De är piffiga på fest och fina till vardags.

Jag gillar äldre damer, de är så söta!

Frasspr <3 Ketchuphjärta

Igår hade jag en såndär underbart god matlåda igen, sån som man slipper värma och den smakar alltid lika gott :) Sallad (Y) gott och nyttigt efter ett härligt gympass!


När vi kom hem från skolan satte Tim igång med grillbygge direkt! När han sedan insåg att instruktionsboken var helt meningslös då den som sista steg ber en göra något som innebär att du behöver montera bort större delen av grillen. Den blev mycket bra till slut iallafall!


Mot kvällen kom söta Ida promenerandes.

En bild från i somras när vi tävlade på boda borg :)

Med sig hade hon den bästa tänkbara presenten någonsin! Mina två favorittvålar från LUSH som jag gått och spanat in såååååå länge. Underbara du :) Vi fick även badskum som ska testas om sådär fem minuter!



Vi grillade fläskfilén som legat i marinad med diverse andra grönsaker. Gott blev det och grillen var kanonbra!



Det spelades lite tjoo (såklart!), mystes och kramades en massa!

Idag for jag till skolan på cykel för att ha pass ett. Gick kanonbra! När jag kom hem igen vid tio ligger sömntutorna fortfarande och sover, det såg så skönt ut. Efter lite frukost bäddade vi på balkongen och där satt vi nästan hela dagen. Spelade kort och drack saft. Det var bara sisådär 25°C i solen, helt okej!!


Solningen har resulterat i att jag är jättefin och röd nu. Jag gillar det faktiskt, just nu är allt bättre än blekfis.

Häromdagen var jag busig och bestämde mig för att äntligen beställa mina egendesignade converse, de jag pratat om i tidigare inlägg. Jag blev supernöjd och hoppas att jag är det när jag får dem också. Jag hittade ett par nike-träningstaights för 299:- som blev mina. Som jag letat!

"Oj vad jag gråter mamma, WAAAAAAAAAAH"

Fysikuppgifterna är klara så nu ska jag ge mig på mattetalen! Pausade med middag innan, det blev stekt kassler, aubergine, ris och sås. Passade på att göra morgondagens matlåda med - kasslersallad :)


Grannungen är tillbaka, det hörs klart & tydligt. Mindre roligt men helt underbart om det är som vi tror att det är - att de kör varannan vecka :) Så att slippa skrik varannan vecka är ju bättre, men ändå apjobbigt..

sun-day eller snow-day?

Det är inte alla som kör zumba klockan tio en lördagskväll, men jag gjorde! När jag var klar var jag alldeles plaskig, så det lönade sig nog ändå :)

Idag är det fysikplugg som gäller, ska försöka komma i fas :) Nu är det lunch och vi har förberett inför morgondagens middag. Min fina vän Ida kommer på besök så då ska vi grilla i snön och inviga den nya grillen. Här har ni vad som krävs för att få en alldeles utmärkt marinad.


Vi marinerade köttet redan nu för att det ska dra till sig rikligt med smak (Y) Gör marinaden i en plastpåse, fyll den med luft och sätt på en påsklämma. Skaka sedan påsen försiktigt då & då för att varenda liten bit på filén ska få bada i marinad :)

färgen försvann och världen blev vit

Jahopp jahopp, här spolar vi tillbaka tiden en sådär fem månader. Ni vet, i Luleå finns det tidsmaskiner överallt. Det kryllar av dem. Just nu verkar det som någon missade julafton och vill tillbaka till december. Tycker lite synd om oss andra som får lida av att denne tryckte på knappen i tidsmaskinen. Den kommer få en vit julafton iallafall, det lovar jag. För när jag vaknade i morse så var det alldeles vitt på taken, på marken, i luften - ja ÖVERALLT ta mig tusan! Att gå till Coop var inte alls lockade jämfört med igår när man kunde gå i skinjackan och svettas. Idag fick vi plocka fram vinterjackorna som jag så fint packat undan för sommaren. Vi gjorde dock en riktig fuling och åkte buss till Coop, alltså en enda busshållsplats, vilket innebär sisådär 400m. Busschauffören tappade hakan och tittade undrandes i backspegeln när han insåg att STOPP-knappen tryckts. Vi log lite, skuttade av bussen och var riktigt nöjda med vårt smarta val!

Blött och räligt..

Idag har jag pluggat en massa Operations Management, jippiyeahoooo vad skojjsit. nej. Till middag fixade och trixade vi ihop lite tacos. Det var den godaste tacosen Tim hade ätit, jag tror att det var tack vare min hemliga vitlökssås!


Nu har vi tittat på en film, This Means War, och den var bra! Nu har jag & Tim slått vad att om jag kör ett zumbapass som han just laddat ner till mig så lovar han att vara med minst tio minuter på ett pass i morgon. I'M ON!

död sill

Jo ni, det blev både matte och träning! Testade en ny maskin på gymmet, den motsvarade att gå upp för en brant trappa. Så jag passade på att gå upp för det lutande tornet i Pisa. Det krävdes en viss teknik när man stod där och trampa, man var tvungen att hålla igång hela tiden för att inte sjunka. Det kändes som att det är så det känns att gå i kvicksand. När jag nått toppen körde jag crosstrainer i ett "halv åtta hos mig"-program, alltså ca 35 min. Sen körde jag stenhårt med magen och litte armar & ben. När vi var klara med gymmandet gick vi direkt till bussen sen till simhallen. Där simmade jag 1000m :) De har mycket varmare vatten där än vad jag är van vid, gillar inte det alls!

På vägen till simhallen fick vi syn på lite vårtecken :)




När vi simmat och bastat klart (i en alldeles underbar ångbastu!) så gick vi till Coop. Med oss hem fick vi en grill, endast 149:-, hoppas den fungerar några gånger iallafall. Vi började fixa med middag så fort vi kom hem och detta lyckades vi trolla fram;

en munk på huvudet.

Idag har jag en underbar dag framför mig! Jag har endast matte pass 3, alltså kl 13-14.30. Efter det ska jag & Tim gymma, sen tar vi bussen direkt till simhallen för att simma - minst 1000m! Det ska bli så skönt :) Hoppas nu att föreläsaren har kryat på sig så vi får ha vår matte.

Idag inviger jag min hårmunk, blev nöjd med resultatet :) Tycker det är galet snyggt för övrigt!


tittut!

CSI Luleå

Vi fick snabblaga lunchen och slänga den i oss för att hinna med bussen, har nog aldrig ätit så tokfort någon gång! Vi fixade ihop pasta och pastasås, som vi vägrat äta i ett halvår ungefär. Blev lite mycket av det i början kanske..


När Tim klippte sig så passade jag på att leta efter träningsbyxor, jag vill ha ett par långa löparbyxor. Det är i princip omöjligt att hitta tydligen.. Iallafall i rätt storlek :( Det existerar inget mindre än M vart man än går.. Jag hittade en sport-bh och strumpor vilket jag också behövde och har letat efter länge.


När vi kom till Telia för att lämna in min telefon möttes vi av detta....

Tusan vad jag tappade hakan! Ganska tjoj blev jag också, och lite arg. Eller mycket.

När vi gick in på Max så ser vi en polisbil som stannat och två män som håller i en annan. Det visar sig att det var civilpoliser som gripit en man. Mannen blir aggressiv och svårhanterlig men de lyckas få in honom i polisbilen. När man tittar ut nästa sekund ligger han på marken med huvudet mot asfalten med en polis på ryggen och är riktigt arg. Han skriker både det ena och det andra medans han vägrar sammarbeta med poliserna.



Detta hittade Tim just på polisens hemsida;

Vilket stämmer bra överrens med vad vi såg. Skönt att det inte var någon jättehemsk kriminell snubbe, även om han såg riktigt läskig ut.

Till middag idag åt vi rödbetor, fläskfilé och sallad. Det var riktigt smarrigt! Jag gjorde en annorlunda sallad (för att vara mig) med morötter, purjolök, champinjoner, sallad, gurka och tomat i. Mumsigt värret!

Caspian 1 år <3

Idag är ingen vanlig dag för idag är det...

CASPIANS FÖDELSEDAG :D


En massa grattis till dig på din allra första födelsedag, världens bästa lilla buspojke!

Men nu säger jag som dig mormor, att det är nog dags att trycka på stoppeknappen lite då & då så du inte växer ifrån moster :)

Jag och Tim skickade paket på posten till honom, han fick denna snygga ryggsäcken av oss som vi tänkte han kunde ha när han började dagis

Jag gillar inte de där med massa seriefigurer på, mycket tuffare med denna!

Jag önskar att jag kunde vara med och fira hans födelsedag! Men har man valt att studera på andra sidan jorden (nästan, det känns så ibland) så får man allt ta det som det är.

Igår köpte jag biljett till evanemanget då Teknologkåren fyller 40år, det verkar bli en riktigt fin sittning där man ska ha balklänning och sånt på sig. Såna evanemang som jag älskar! Dock fick vi reda på att bordsplaceringen sker sektionsvis och eftersom jag och Tim inte tillhör samma sektion skulle vi inte få sitta med varandra. Plus att jag inte lyckats få med någon jag känner från min sektion. Jag blev ganska depp och beslutade mig för att försöka lämna tillbaka min biljett med eftersom det var stängt igår så lyckades jag göra det idag. Tusikans ättiksbullar också att människor ska vara så enformiga och knöliga, era knölpotäter!!

Igår när vi skulle sova smygfotade jag den sötaste Tim någonsin, vi får väl se hur länge han & Molgan får vara kvar på bloggen innan de åker bort i protes..


Idag hade jag fysik pass ett och skulle haft matte pass 2 men stöter på denna skylten på dörren;


Så det var bara att ta första bussen hem. Fast först kirrade jag litta fläskfilé på Ica till ett kanonpris! Nu väntar jag på Tim som kommer när som så vi kan laga lite lunch innan vi åker in till stan. Han ska klippa sig och jag ska lämna in min iPhone... IGEN!

Skumbad!

Middagen igår var suverän! Har hittat på en egen marinad som jag lär köra stenhårt på i sommar :) Efter att ha dammsugit och moppat större delen av lägenheten så unnade vi oss ett varmt bad!


Just exakt precis nu är mum&dad påväg till Kristinehamn, där det är en liten plutt som fyller ett snart. Jag är så avundsjuk som jag kan bli! Hade så gärna viljat följa med!

Våren närmar sig

Valborg!
Jag, Tim & William tog först en sväng till Klintbacken (ett studentområde) där det skulle vara FEEEET fest. Men när vi kom dit hittade vi varken fet eller fest så vi ångrade snabbt att vi inte tackat ja till inbjudan hos Marcus istället. Det var inte svårare än att ringa Marcus & höra om man kunde komma över, det gick galant!

Inte riktigt såhär jag hade tänkt mig valborg..

Eftersom vi redan innan insett att grillningen på klint antagligen inte skulle fungera eller bli kaos så hade vi bestämt oss för att beställa pizza. Istället hade vi busstur och tog bussen till Björkskatan och åt på pizzerian.

Fresch va?!

När vi var mätta och belåtna promenerade vi till Marcus för att festa till det lite med mina klasskompisar. Det blev en lugn och trevlig kväll!




Första maj
När vi gick upp var det redan varmt på balkongen så vi passade på att äta frukost där ute. Vi saknar dock utemöbler så då får man ta till fantasin! En riktigt mysig och god frukost i solen :)


Vi har pluggat fysik hela dagen för att komma i fas. Det har gått över förväntan! Till lunch var vi smarta och åt något som vi kan ha som matlåda i veckan, nämligen kassler i ugn!



Nu har vi tvätt igång och Tim står på balkongen & grillar kycklingfilé (men den godaste marinaden ever!) medans jag passar potatisgratängen i ugnen. Känner på mig att det kommer bli riktigt smarrigt!
RSS 2.0