Fredag lördag söndag

I fredags så hade Tims festutskott uppdraget att hålla i baren som fanns i öltältet på skolans nattklubb. Eftersom Tim är ordförande så fick han jobba och jag hjälpte till. Tusan vad roligt det var, och vilket håll-i-gång! Det var folk heeeeeela tiden. Vi jobbade från 19-03 och efter det fick vi städa! Jag fick mina stamkunder som vägrade köpa av Anton eller Tim, de skulle köpa av mig! Fick flera uppiggande komplimanger från full fullare och fullast, fast de sägs ju att man får höra sanningen av småbarn och fyllehundar ;) haha! När vi väl kom hem från nattklubben så var vi så uppe i varv att det nästan var omöjligt att somna, trots sömnbristen.
 
Igår så vaknade jag kl 13, riktigt olikt mig - har nog aldrig hänt förr om jag inte varit sjuk. På kvällen åt jag tacos hos Emil med några klassisar och förfestade innan utgången på Stuk. Denna gången var jag på "rätt" sida baren ;) Det var en trevlig kväll, nästintill nykter men det var nästan roligare då :) Plus att dagen idag var mycket roligare än vad den säkert var för många andra!
 
Idag har Oliver varit här på besök, ett gott återseende :) Vi bjöd över honom på pizza till kvällen, det är så härligt att det bara är ett hus mellan oss nu. Så innan vi förberedde pizzan kan ni tro att vi städade! Så nu är nästan allt så gott som i ordning här i lägenheten. Det känns riktigt skönt och äntligen kan man pusta ut lite :) Jag gjorde dubel sats pizzadeg så det blev 4 stora pizzor, stora som en braspanna. Mumsigt värre blev det också :) Efter maten passade vi på att spela en runda Tjoo, nu när vi väl var tillräckligt många för att få ihop ett spel. Och precis som ni anade så var det jag som vann, haha ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0