Det luktar tapetklister!

Ja ordet rörigt beskriver nog den senaste veckan ganska bra! Vi fick ju nytapetserat veckan innan dess och när tapeterna torkade blev det som veck i tapeten på flera ställen, vilket vi inte alls tyckte var speciellt fint. Och fint vill man ju ha det när det är alldeles nytapetserat! Så de kom hit & var snälla och tapetserade om så att vecken försvann. Nu hade vi ju fått nytt golv sen de var här senast och tapetserade, så jag bad dem vara lite extra försiktiga med golvet. Försökte ge dem en hint om att kanske klä in golvet i papper?! Fast det verkade de inte tycka vara speciellt viktigt. Och där händer det! De tappar sin tapetklistermaskin i golvet, i mitt alldeles nya golv som inte ens fått bli en vecka gammalt.. Jag ser hur klistret flyter ut över golvet medans tapetseraren ligger på knä och rabblar alla svordomar han någonsin lärt sig. Jag ser inom mig att hela golvet är fullt med repor och hål och tapetklister. Japp, jag hade rätt. Ett par fina rejäla hål är där i min annars så perfekta fina golvmatta. Jävlar! Jag fick det iallafall inskrivet i besiktningsprotokollet så jag slipper stå för hålen...
 
Jag måste erkänna att jag har varit lite snål när det gäller bilder från det nya, men det skyller jag på omständigheterna! Ville ju ha rätt tapeter på bilden :) Plus att jag tänkte visat fina före & efter bilder.. Men ni får se lite på dessa så länge!



Nya golvet i pluggrummet!


Nya tapeter och gammalt golv i hallen. Spana in de fina reporna från föregående hyresgäst!


Nya tapeter och nytt golv i hallen!
 

Nu sitter jag & väntar på ett samtal från sjukhuset där jag opererades. Jag har fortfarande inte blivit av med den konstiga känslan i ryggen. Tycker den borde vara borta när det som orsakade den är borta. Hmm.. Samtidigt förbereder jag min presentation av mitt kylskåp. det ska presenteras vid kl 10 idag. Knixet är att vi inte får använda oss av någon power point eller liknande, blädderblock är rekommenderat. S T E N Å L D E R S - varning! Målet med presentationen är att den ska vara säljande, så jag ska få alla att köpa mitt kylskåp ;) Hoho!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0