KÄNDISMÖTE, hehe

På flygplatsen träffade jag ingen mindre än OS-stjärnan, hockeylegenden, kusinen - ja you name it - men hon heter Anna! Hon var uppe med Brynesdamerna och spelade hockey i Piteå igår, men jag hann allt haffa henne på flygplatsen i Luleå innan hon for söderut! Och det är jag såååååå glad för! Även om det inte var många minuter vi hann prata så hann vi prata om allt mellan himmel och jord, denna underbara Anna!
Ja varför ses på hemmaplan när man kan ses i USA och i Luleå? ;)
 
 
Och även om jag fick gå upp innan sju i morse så har då humöret varit på TOPP hela dagen. Jag sprudlar av glädje och jag dansar verkligen runt i lägenheten så glad som jag är! Jag är riktigt taggad inför ikväll, känner på mig att det kommer bli toppenkul. 
 'Cause I'm so happy, grab along if you feel like happiness is the truth!

@ the airport

Puuuh, klockan ringde tidigt i morse! Men nu är jag på plats på Luleås flygplats :) Flyget till Gran Canaria känns ganska lockande faktiskt ;)
Kallax flygplats! 

Födelsedagsmiddag för Alex

Idag vare ingen vanlig dag, nämligen Alex födelsedag! Så han vart hitbjuden på både middag & tårta :)

Wook på kycklingfilé med ris



Födelsedagsbarnet & sin tårta!



Ännu en pollykladdkaka! Even better this time :)


Och nu har jag satt klockan på 07.00 då jag har hört att det kommer infinna sig en kändis på Luleå flygplats vid åtta i morgon, så då äre bäst att jag är där ;)

Nämen

Dagens första måltid kl 15... Hej migrän!
Vegemite och avocado går alltid ner! 




Pollykladdkaka & pulled pork!

Ikväll vart jag & Sara bjudna till Linus och Victor! Vi lovade att baka och de lovade att bjuda på middag, så bra så! Inte vilken middag som helst heller, värsta avancerade pulled pork som lagats i flera timmar. Alltså det vart så mumsigt!!!

Och eftersom Sara är guacamoleexperten så fick hon fixa, och vi kommer då varken bli förkylda eller angripna av vampyrer - känner ni en doft av vitlök i morgon så äre bara vi!


Då vi inte hade allt för mycket tid på oss så bakade vi kladdkaka, med överraskning i. Pollynerad kladdkaka ;) haha!

Ett hett tips, en påse polly i bottnen! Syrran som lärt mig hur man mumsar till det :)


Kladdig kladdkaka får absolut inte vispas! 



Middagen serverades medans kakan vart i ugnen! Såååååå gott alltså...



Sen var det dags för kladdkaka och glass! Och ryktet spred sig så vi fick sällskap av Tobias med :)

Vilken dag var det saru?

Igår började jag träna igen efter att nu ha varit sjuk i evigheter. Så skönt att kunna följa med när alla ska till gymmet!
Det var rygg och biceps som pumpades! Jag är svagast i stan - hej!
 
 

Jag, Sara och David arbetade med projektet om Coop i kursen Industriell Organisation och Ledning som vi läser nu. David gjorde fika till oss, han har blivit mästare på kladdkaka!
Fikadags!
 
 

Till middag lagade jag risotto med parmesan och färska champinjoner, lövbiff med sås och baconlindade sparrisar. Behöver jag ens säga att det var gudomligt gott? SÅ TOKIGT GOTT vare!
Måndag, fredag eller lördag - vad spelar det för roll när man kan bestämma helt själv vad man känner för att laga! 
 

Vi arbetade med projektet hela kvällen, och insåg att det nog var dags att sluta när ingen längre kunde varken tänka eller stava!
 

Nämen titta!

Det var ett tag sen vi sågs här, men tro det eller ej - jag lever fortfarande! Och givetvis tänker jag ju dela med mig av allt jag haft för mig den senaste tiden. För jag har ju givetvis haft fullt upp (eller bara massa annt för mig än att just blogga). Bilder har jag hunnit ta iallafall, och tur är väl det så jag minns vad jag har haft för mig!


I torsdags så vart jag hembjuden till Victor och Linus på middag, även Tobias gjorde oss sällskap. Himla trevligt! Tanken var att jag skulle vara smakråd när de skulle sätta upp en lampa men de hade de redan fixat när jag väl var på plats :)
Victor lagade kyckling i en mumsig sås!


På fredag var det tacofredag - såklart! Fast vi var lite fler än vanligt, hela nio pers fick vi plats med :) Ju fler, desto trevligare och ja trevligt det hade vi! Köksbordet fick allt flyttas ut i vardagsrummet för att vi skulle få plats. Men man kan om man vill & jag gillar verkligen när jag har massa folk på besök :) Det ligger nog i släkten tror jag, haha!
 

På tacofredagen kom Marcus, Sara, Linus, Emil, David, Tobias, Victor och Alex. 

Och jag vart bortbjuden på festligheter med utbytesstudenterna som är här på LTU och pluggar nu, Cam från Clarkson bjöd med mig. Så jag var och hämtade ut biljett i veckan då det var eftersläpp till en sittning inne i stan som gällde. Så när jag hade mumsat klart på min tacos och umgåtts med alla härliga vänner så begav jag mig i snön till Vänorts där förfesten höll hus. Så galet kul att få prata engelska igen och jag träffade flera trevliga människor! Vi tog sedan bussen in till stan & det blev en mycket lyckad kväll!

En bild på mig och Cam från utestället!


I lördags gjorde jag inte många knop.. Men jag lyckades iallafall få till kebab till mig, David och Alex. Vi rörde oss inte från soffan på hela kvällen och vi har kommit fram till att min soffa är alldeles för liten! I söndags vart det ju hockey på tv'n och vi blev bjudna till Victor & Linus för att se den. Massa gottis till hockeyn hade de ordnat med, skålen med popcorn innehöll 9L och de varade inte länge när jag satte igång... Ooooopsi!


Hockeytittande

Till middag lagade jag currygrytan då vi hittade billig skinkstek på Maxi. Riktikt kap och nu är frysen full med matlådor :)

Söndagsmiddag!
 

Fördrink Vinterbalen 2014

Här är bilderna som Pontus Edman tog på vår fördrink vi hade hos Simon & Lisa innan Vinterbalen!


Victor



Erik



Linus



Snittar



Emma



Jag



Minna



Jag



Tobias och Malin



Sara



Stiliga herrar!



Pontus & Sara



Victor & Malin



Lisa & Simon


Minna & Linus

Firre på en onsdag!

Igår kom Sara över så lagade vi lite firre ihop. Sprödbakad torskfilé blev det även denna gång, att Ica idag bestämde sig för att ge oss studenter halva priset på torskfilén var helt okej! En hel middag för tre personer för ca 9kr per person - nu snackar vi ;) 
Panerad torskfilé, potatismos och rivna morötter - kittlar dödsskönt i kistan!

Insanity - insane!

Idag testade jag första insanityvideon, shit vilken träning alltså! Blodsmak i munnen - åhja!!! Jag tänkte att jag kunde köra tills David kom hem igen men så kom han aldrig hem så jag fick ju köra hela 40 minuterspasset. Jag är tillochmed imponerad av mig själv. Det är en instruktör som kör övningarna på en video så ska man bara göra lika dant, och det ser ju superlätt ut. Men galet jobbigt! 

Så detta ska jag träna hemma i sommar när jag inte har något gym att gå till! 

What a great way to start your day!

Snart är klockan 8.15 och det är då dags att sätta igång med det första plugget för dagen! Jag passar på att läsa i Davids bok nu när han sover, haha! Så idag fick jag allt görs gröten själv, det slank ner lite allt möjligt i grötgrytan - bland annat kokos!
Såhär startar jag min dag idag!

Och vet ni vad? Jag har fått bilderna av Pontus nu, de han tog på fördrinken till balen! Så om det hinns med så läggs de upp här idag :) håll utkik!

Dags att ta tag i att igen!

Och eftersom jag knaprade mina sista penicillinpiller i fredags så tyckte jag att det var dags att ta tag i livet igen, David höll med så vid åtta igår morse befann vi oss på gymmet.. 
Så härligt sammanbiten.. Min galet känsliga och svaga rygg ska bli bättre! 

Nu har jag & Sofia kommit överens att vi ska köra på samma pluggschema idag! Tror det kommer gå finnemang när man har en extra som har koll på vad man gör & ser till att det blir gjort, vi är riktiga hejare på det där faktiskt!

It might seem crazy, what I'm about to say!

Alltså jag hitta den sjukaste videon nånsin, men jag kan inte lyckas lägga upp den här! Jag hade powernappat - eller ja, nu kan jag väl vara ärlig. Jag tänkte powernappa i sisådär 30min, men vakna av någon konstig anledning upp några timmar senare. MEN , då på världens knäppaste, galnaste och gladaste humör! Så ser jag den här dumma videon på nått fult djur som egentligen är fyrbent men av nån anledning bara har fått med två ben på videon. Åhååå, nu lyckades jag få hit videon! Så har jag pratat värsta bra om den och så är den supertråkig egentligen. Trött Moa-syndrom kanske, haha!
 Ja, 21 sek står ni nog ut. Jag gråter av skratt! Ljudet får ni nog höja - det blev sämst!
 
 
 Och eftersom jag fryser konstant nuförtiden och filtarna inte räcker till ger jag min Harvardtröja ett försök!

Knödel, dumpling, äääh - degklutt!

Igår fick jag då paniiiiiiiik när vårt internet inte ville fungera och jag ville se damkronornas match mot USA. Men det löste sig finfint när jag bjöd hem mig själv till Sara!

Där fick jag söta sällskapet Vilda också :)


Till middag fick jag för mig att göra österrikisk mat. Vet i tusan vad de kallas för vad jag än kallar dem så blire bara tokigt.. degkluttar fåre bli!

Först skulle bröd torkas, eftersom vi inte bara kan gå & köpa brödisarna i butiken..



Med lite kryddor, persilja och annat tjottafräs så slutade degkluttarna såhär! Inte riktigt lika fina som de Vicky gjorde åt mig, men jag är nöjd!

Och här är resultatet av min middag! David fick vara försökskanin också, hans klockrena kommentar "Det smakar ju som att man är i Österrike" tycker jag sammanfattar måtiden ganska bra! Även om det verkligen inte ser aptitligt ut :(

Vinterbalen 2014

Nu kommer äntligen det första inlägget om Vinterbalen 2014! Jag hade satt klockan ganska tidigt så jag skulle hinna med allt. Ja, det var en del som skulle hinnas med. Först och främst så skulle jag ju hinna packa ihop allt jag skulle ha med mig bort till Sara & Emma, duscha och äta frukost. Äta frukost hann jag aldrig, så jag fick gröt när jag kom dit! Och jag skulle ha med mig en del saker, så ja - bara ner med att i en resväska!


Här är inte ens allt som jag skulle ha med mig, och ändå är det massor!


Jag började med att fixa Saras hår, hon ville ha något liknande som jag gjorde på henne förra balen. Fast ändå lite annorlunda!
Här har jag väl kommit halvvägs ungefär! När Sara var klar så fixade jag mitt egna hår innan det var dags att fixa Emmas. Jag gjorde en inbakad fiskbensfläta baktill som slutade i lockar. Tror inte ens jag fick en enda bild på min frisyr..
 
 
 Tiden rann iväg och när jag väl var klar med allas hår så vart jag störthungrig och hade mitt egna smink kvar att fixa. Medans jag fixade smink så gjorde Emma omelett till mig, den behövdes och var riktigt smarrig!


Vi var på fördrink hos Simon och Lisa, men några bilder hann jag aldrig ta där. Det kan hända att jag får tag i Pontus bilder senare så kan jag visa er :)



Här är jag och Emma i taxin påväg till fördrinken som hölls i Skybar på Clarion Hotel.



Väl där hade de satt upp lappar med förklaringar till ökennamnen som herrarna hade fått i sina kuvert på avslöjningen. Jag kallades ju så fint för Generalens Mardröm, jahaja undra vad det grundar sig i ;)



Det bjöds på champagne! Här är jag med Pontus och Sara!



Emma, jag och Sara. Jag och systrarna Lindgren alltså :)



Sara & jag!

Kvällen rullade på och resten av kvällen spenderades på Kulturens Hus i Luleå. Till förrätt fick vi lax med rom (jippi säger fiskälskande Moa, njaaaaa.. Tvi katten! MEN jag lyckades då få ner hela min förrätt. Jag svalde ner den med ölen man fick till, och jag som inte ens gillar öl..) Huvudrätten bestod av kokt potatis och fläskfilé, inte någon superhöjdare men jag vart tokhungrig! Till efterrätt fick vi pannacotta. Min pannacotta skänkte jag till herren som satt till höger om mig. Det var nästan lite kusligt det där, han frågade ganska snart vart jag kom ifrån och som vanligt så vill jag ju höra en gissning först. "Ja men norr om Hässleholm iallafall", ja - ungefär tio minuter med tåg från Hässleholm sa jag då. När jag väl avslöjade att jag kom från Osby så blev han paff - för det gjorde han med! Eller ja, Visseltofta men såna gränser kan vi väl knappt dra om jag kommer från Osby ;) Världen är liten. Ja, och Osby är ju världens minsta håla.

I söndags så var den enda maten Emma kunde komma på att hon vart sugen på min whiskeysås. Så de bjöd på mat och jag lagade whiskeysås! Bästa bakismaten, mumsfillibaba!
 

Härliga Mekan

Jag är inte riktigt klar än, men här har ni iallafall en början på pysslet som jag hade för mig häromdagen :) Jag som har så dåliga geografiska kunskaper har inte riktigt hittat alla ställen än, men jag är en bra bit på vägen!
Första plutten blev givetvis Miami! Lite svårt för er att se pluttisarna men de glimmar fint i verkligheten! Äntligen har jag fått till tavlan som jag velat ha i hur många år som helst :)


Jag fick just samtal av den härligaste farmorn i hela världen, nämligen Annas farmor. Hon ville önska en glad alla-hjärtans-dag och prata lite om gårdagens match såklart :) Och när jag väl masade mig upp ur sängen efter min härliga sovmorgon så stod frukosten serverad! Alla <3 dag som singel kan då inte börja bättre :)

Blodapelsin, havregrynsgröt och äppelmos!

Avslöjningen till Vinterbalen 2014

Idag har jag arbetat med sammanfattningen av organisationskursen, vi har haft alla föreläsningar nu och jag har sammanfattat under kursens gång så nu har jag egentligen mest knutit ihop allt och gjort det snyggare. Så idag har jag gjort mina egna illustrationer till sammanfattningen. När Marcus & David kom hem på lunchen hittade de LTU-katalogen i brevlådan. Och se vem som tittar fram där..

... om inte lilla jag!

Och jag har lagt halva dagen på att fixa mina naglar inför balen, så när David blev sugen på kladdkaka så fick han gott baka den själv!

Att smeten påminde mer om en marängsmet gjorde inget, haha!

Klockan 18 va det dags för "Avslöjningen" inför Vinterbalen som är på lördag. Allt är superhemligt och som ni såg i inbjudan så har vi inte fått någon information om vart balen ska vara , bara koordinater till vart avslöjningen skulle hållas. Så det som avslöjades vart just var fördrinken ska hållas, på inge mindre än stans nya Skybar på Clarion Hotel mitt i city. Efter avslöjningen så vart jag bjuden på middag hos Emma & Sara! Med Pontus (som är uppe från Lund, jippi!) och David. Medans de lagade mat låg jag i soffan och kollade matchen mellan damkronorna och Ryssland som de tyvärr inte lyckades ta hem även om de gjorde ett bra jobb!

Soffhäng & hockeytitt!


Det bjöds på otroligt goda kycklingburgare och klyftpotatis! Så mumsigt gott :) Sara hon kan!

Pysselipyssel

Nu har jag just vaknat efter en tupplur, när jag väl kom hem efter stan så var jag helt död! Det märks att energin inte är riktigt tillbaka än.. Även om det mesta andra är bättre så saknar jag en himla massa energi! Så en tupplur behövdes, men vet i tusan om jag är piggare nu än vad jag var innan jag gick & la mig. Nu ska jag pyssla lite iallafall, hoppas det blir så bra som jag tänkt mig! Jag tänker inte berätta än vad jag ska göra dock, resultat kommer om det blir bra ;) 


Oh Happy Days

Idag började jag med värsta disciplinen! Jag gick upp halv åtta, åt gröt med David och började sen plugga matte när han gick till skolan. Ja inte kan jag ligga på latsidan hur länge som helst! Jag gjorde upp ett matteschema som fyllde hela förmiddagen med matte, det sprack ganska så rejält kan jag ju säga - haha! Fick nämligen gladaste nyheten att Sara ska gå på balen på lördag, det vart ju lite oklart där ett tag. Plus att jag har blivit bjuden på fördrink innan balens fördrink. Så det blev andra bullar för nu har jag & Sara just ätit lyxlunch! Sallad med allt gott vi kunde komma på att ha till :)
Idag serveras den på sne ;) 

Och nu ska vi ta bussen till stan, har lite saker som måste köpas och fixas inför lördag! Wiiiii! Idag är jag så glad att jag har dansat runt i hela lägenheten, tur jag har varit hemma själv ;) 

JAAAAAAAAAAAAA 4-0

FYRA NOLL TILL SVERIGE!!!! Anna står för två assister än så länge, sju minuter kvar av matchen och jag sitter som på nålar. Jag har ingen röst kvar och jag skakar så full jag är av adrenalin! 
Med morgonrocken i soffläge kan dagen inte börja bättre!!!

Sverige - Tyskland

1-0 till Sverige efter bara några minuter! Wihoo


Wäääää wäääää MAMMA wääääh

Idag vaknade jag av de ljuvliga tonerna av barnskrik, ni vet när det riktigt skär i öronen.. Som om att de vore deras sista skrik, man riktigt hör paniken i skriken. Ja visst är det trevligt att vara tillbaka i lägenhetsboendet. Plötsligt känns militärernas övningar utanför boendet i USA vid fem sex på morgonen inte alls lika hemska längre. Så ja som serverat på ett silverfat så vakna jag den tusende gången med världens skallebank... Så ja, några piller till utöver alla de jag redan knaprar! Ja men varför inte..
Nu får jag inte plats med fler piller på mitt nattduksbord! Pillerprincessan som jag så fint kallades igår när Alex såg mitt smörgåsbord..

Det är jag & biffen denna veckan

Denna veckan ska jag försöka klara mig på maten jag har i kylen & frysen, de 600kr för balen hade jag inte med i budgeten. Men jag klagar inte, speciellt inte när jag fyllt frysen med bland annat lövbiff & ryggbiff, hihi! Så igår blev det oväntat nog pommes & lövbiff med whiskeysås till middag. PÅ EN MÅNDAG?! Åhja, på en måndag ;) kanske tillochmed på en tisdag.... Omnom! Lever studentlivet, eller vad man nu brukar säga, haha... De där nudlarna är helt enkelt inte riktigt min grej! Än iallafall - det kanske blir nudlar på fredag bara för det ^^,
Pommesen hade lärt sig simma, värre vare med lövbiffen som bokstavligt talas dränktes i sås. 



Ja men varför inte få för sig att bara fastna i låset sådär Mr. Nyckel... Men var du verkligen tvungen att välja just sophusets dörr?! Lite fason får det väl vara ändå...


Igår testgjorde jag min frisyr som jag funderade på att ha på lördag! Det tog mig baaaaaara två timmar att få till det & då var den ändå inte heeelt klar. Så ja, jag kan ju bara hoppas att det går snabbare nu när jag vet hur jag ska göra. Och att inga nycklar får för sig att fastna i dumma dörrar, haha!

Jag dansar som på moln av lycka!

Och vet ni vad, jag berättade ju om min inbjudan till Vinterbalen som hade hamnat i skräpposten & att sista anmälningsdatumet som gått ut för länge sedan... MEN gissa vem som ska få gå? :D Joho, lilla jag! Bästa Johan han kan fixa han! Så nu är det ju lite halvkaosigt här då va.. Jag har ju lovat att fixa håret på både Sara och hennes syster så ska jag lyckas fixa mitt eget också. Men man kan om man vill! Jag som brukar ha klurat ut hur jag ska ha mitt hår evigheter innan det är dags har lite småpanik nu när jag inte har kommit fram till hur jag ska ha det. Jag har inte ens lyckats bestämma mig för om jag ska ha det halvuppsatt eller helt nedsläppt. Jag dansar som på moln nu när jag ska få gå på bal iallafall, det som är så roligt! Jag lär använda min figursydda blåa balklänning som jag designade själv inför min studentbal. Jag hinner ju inte precis hitta någon annan så det är väl tur att jag trivs i denna. 
Fint ska det vara, så inbjudan lika så!
 
 Jag, Sara och Johan från I-sittningen. 
 
 

Jag gjorde ett litet kollage av bilder på olika baluppsättningar jag har haft. Från I-sittningen, från de Geolussebaler jag varit på (Jag hade typ nästan samma frisyr då, tråk-Moa!) och från min studentbal.
Vilken frisyr är bäst? 1, 2 eller 3? Jag behöver din hjälp!
 
 

Sverige - Japan, 1-0

Igår hade jag och Sara mysmorgon med god frukost när vi tittade på damkronornas OS-match mot Japan.

Ciabatta, chokladte och apelsinjuice - lyx för en student!



Kusin Anna pratades det mycket om av kommentatorerna, Nr 18 Borgqvist hörde man en hel del! Vann matchen med 1-0 gjorde de också, kalasbra!



Efteråt sågs hon i OS-studion där hon intervjuades av ingen mindre än Carolina Klüft!



Precis lika cool och bra som vanligt, det är min Anna det :D Nu laddar vi om tills på tisdag då Ryssland förhoppningsvis ska få lite smisk!
 

Kom igen nu damkronorna!!!

Ughhhhh, uppe TOKTIDIGT - men vad tusan gör väl det när man ska få se damkronorna och ingen mindre än kusin Anna spela hockey mot Japan i OS i Sotji, Ryssland! Matchen ska jag och David se hemma hos Sara (vi har inte ens rätt kanal så Sara är snällllll!) tillsammans med goe-frukost!
Mysklädd och inte världens piggaste efter fem timmars sömn - men vad gör väl det!



Nu är hon nog aningen mer skillad än vad jag är på skridskor, men det går nog inte att hitta en mer klockren bild på mig och Anna!



En bild som ni säkert känner igen, från turneringen jag såg i Lake Placid, USA!



Skål på dig Anna, nu tar du hem det här! Bilden togs igår... Host host..

Alla utom jag, ohja!

Idag har alla varit superbakis utom jag! Sååååå härligt att vakna upp efter en bra kväll och må toppen :) men det är ju inget jag lär vara med om att för ofta, om jag inte måste dåva! 

Så idag har jag försökt vara lite produktiv! Jag har målat och haft mig, så nu har jag fixat mig en griffeltavla! Har dock inte hunnit testa kritorna på den :)
En ekskiva fick nytt utseende!



Och när jag väntade på att den skulle torka så påbörjade jag nästa tavelprojekt!



David var världsbäst & fixa lunch till mig! Men jag var snäll & höll ställningen när Arsenal fick smisk av Liverpool :)


Och jag har ju varit superdepp för att jag inte fått någon inbjudan till Vinterbalen som är nästa helg. Så visar det sig att jag visst fått en inbjudan men den har mailats då de visste att jag var utomlands i höstas och mejlet har hamnat i skräpposten. Skit också alltså!!! Sista anmälningsdagen var ju för ett tag sen om jag säger så.... Blöh! Jag som såååååå gärna ville gå!!! Massa folk som kommer upp från Skåne och ska gå tillochmed. Så missar jag. Dumma mejl! 

Lugn hemmakväll blev allt annat

Igår blev en tokig kväll! Jag fick tid hos läkaren vid 14.10 och där konstaterades det snabbt att jag hade bihåleinflammation, så 500kr fattigare och en himla massa piller rikare är jag förhoppningsvis på bättringsvägen! Då jag fick penicillin utskrivet så blev det inte så mycket party för mig, det blev desto mer för de andra kan man säga...
De drack vodka från Korea, eller lampolja som det kallas i Sverige. Haha, sikket rävapiss!



Tog massa bilder



Jag, Johan och Sara!



Tummen upp!




Precis som vanligt!

Idag är det fredag, då är det taco i kollektivet!
Nöjda & glada!


Chooooooooklad - HIT MED CHOKLAD!

Kebabsuget igår tog över, helt och hållet! Trots min feber lyckades jag komponera ihop middag. Jag som inte ens tänkt äta middag över huvud taget. Men middag blev det, på någon konstig vänster, och gott blev det. Underbart gott!
Jag har längtat efter min egna kebab sen i maj, det är hur länge som helst alltså! SÅ GOTT VARE!!! Mumsfilibaba :)
 
 

Idag hade vi möte bokat med vår programansvarige och om vi har riktigt mycket halm i skorna så finns det en chans att det faktiskt blir bra. Jag hoppas verkligen det! Efter lunch hade vi en föreläsning där VDn för Coop Norrbotten kom på besök och berättade för oss om företaget. Vi har ett arbete vi ska göra åt dem så det var intressant!
På föreläsning gästad av Thomas Björk
 
 
 KF och Coop's historia!
 
 

Just nu ligger jag i soffan med de värsta chokladbegäret jag har varit med om. Anledningen till att jag alltid har choklad i kylen men så har jag inte det. Ja alltså det går inte riktigt att beskriva hur sjukt mycket jag skulle vilja ha lite mörk choklad nu. Jag dreglar nästan. Men min feber är inte alls sugen på att jag ska gå till Ica & köpa... På tal om den så tänkte jag göra slut med Mr. Feber i morgon. Jag ringde och försökte få en tid till vårdcentralen idag men de hade bara akuttider tills i morgon så hon tyckte att jag skulle ringa när de öppna i morgon bitti och försöka få en akuttid. När jag berättade om mina symptom så sa hon att det lät som att det var bihålorna som spökade. Japp, det tror jag med. 
 David är för lat för att fixa så han försöker få andra att fixa. Jag kommer vara chokladlös!

Soffpotatisen Moa

Kommer inte röra mig en meter från soffan ikväll. Energin försvann pang och byttes ut mot feber. Möjligtvis masar jag mig upp & gör lite kebab.. Snälla David köpte det till mig på Ica just!
Fast i soffan, sååååhäääär kul!


WäääääÄääääääh

Har varit i skolan en snabbi idag, mötte upp Sara och vi tänkte möta han som är ansvarig för vårt program då vi har massa massa massa kaos med kurser nu. Men han dök aldrig upp så vi gav upp och gör ett nytt försök i morgon! Just nu är allt bara WÄÄÄÄÄÄH! Samtidigt som jag är kokande arg så springer jag runt & dansar och sjunger av lycka i lägenheten. Jag är på världens konstigaste humör. Jag bokade nästan en resa till NYC också. På tokigaste humöret alltså!

Precis såhär! 


David undrade vad jag hade för att göra mina bananpannkakor, tre ägg och en banan sa jag.
Så, är jag klar nu då? - David


Bihåleinflammationsmöööööög


Idag fick Frozen hålla mig sällskap i bakgrunden, inte har jag blivit friskare heller! Efter en Skype med sjuksköterskestudenten så Sofia har vi kommit fram till att jag antagligen har bihåleinflammation :(


Tavlan är nästan på plats!



Så efter föreläsningen bäddade vi ner oss i soffan och kollade på mästerkockarna - de har ju varit i Luleå och letat folk! 



Och till middag har jag & Sara just lagat panerad torskfilé med mos till oss & David!

Stars and stripes

Kvällen spenderas i soffan! Har hunnit med en Skype med min favorit Sofia med :)
Idag saknar jag USA lite extra, syns det? Jag matchar det nya vardagsrummet himla bra nu med ;)

Storkok vare här!

Nu kan ni tro att det är storkok på gång, här ska matlådorna fyllas!!! 
Matlådorna är uppradade i väntan på att bli fyllda!



Det blir thaigryta á la loppan Sara! Den rätten hon lagade i USA :)



Happiness is not a destination, it's a way of life

Idag har jag haft ett riktigt taight schema fram tills lunch. Fast det var jag själv som la upp det och det fungerade riktigt bra! Jag pluggade matte i 40 min, rast i tio sen 40 min till, rast i 30, 40 min plugg, rast i 10 sen 40 min plugg till. Så jag har faktiskt fått en hel del matte räknat idag! Wihooo :) Under plugg-minuterna var det endast plugg som gällde med och det fungerade riktigt bra.

Efter lunch varvade jag mitt matteplugg med att måla lite så nu är min ego-boost tavla klar! Och ja, jag får väl säga att jag är nöjd!
A smile is the prettiest thing you can wear!


Nu har jag just gjort lite mellis till mig själv, jag åt typ ingen lunch och fick såndär rolig huvudvärk som jag får när jag har ätit för lite. Så det var bara att fixa lite att äta! Det blev bananpannkakor :)
Då jag varken hade lönnsirap, flytande houng eller kanel hemma så blev jag glad när jag hittade lite katrinplommon!

Kreativa Moa är igång!

Ikväll tänkte jag att vi skulle laga kycklingwok men insåg att vi saknade en himla massa ingredienser för att få till den sådär som jag vill ha den! Så det fick bli himla improvisatoriskt men det blev då bra ändå :)
Med sås sallad och matvete till så gick kycklingen ner :)


Och här kommer en smygtitt på kvällens projekt!

Jag letade fram lite av mina färger...



Och började måla..



Någon som anar resultatet? :)


Happiness is the truth!

Jag lyckades faktiskt utnyttja min sovmorgon idag och vaknade väl inte förens vid elva. Det blev aningen sent igår, jag och David kollade på film när vi fick besök av en lagom glad Alex! Jag har packat upp alla mina kläder nu så nu är allt uppe i garderoben, förutom det jag packade ner innan jag åkte hem i våras.
En glad Moa, precis som det ska va!
 

Nu har jag precis ätit lunch, allt blir ju helt uppochner när man får för sig att ta sovmorgon på det viset! Så lite sallad nu och lite maffigare middag lite senare blir perfekt :)
 Lyx-sallad skulle jag vilja kalla det!

Lite nytt i lyan

Idag har jag varit och handlat med pojkarna. Marcus behövde handla massor till sin nya lägenhet och jag & David passade på att fixa och köpa lite som vi behövde till min lägenhet. 

Ett nytt duschdraperi behövdes, så varför inte ta ett lite roligare än bara vitt denna gången? Haha :)



Min säng fick lite ny dekoration också!


Efter en massa pysslande i hallen så...
 

Fick vi upp både hyllor och lite dekoration!


Nya tavlan som köptes idag! Passar så bra :)
 
 
 Mysfaktorn är hög i hallen nu!
 
 

Hela vardagsrummet har vi ändrat med, men där hann jag inte ta några bilder innan det blev mörkt så det får jag se till att fixa i morgon :)

Och jag glömde ta bild på pizzan som jag gjorde till David & Marcus idag så får ni bild på middagen jag lagade till David & Alex igår! 
Helstekt fläskfilé, champinjoner, ångkokta bönor och risotto! Riktigt smarrigt :)
 
 
 
 

Lägenheten får nytt utseende!

Ligger i soffan & ser på när David fixar! Jag har det ganska bra alltså.

Latmasken Moa!


RSS 2.0