Skåne-safari

Har sovmorgon hela veckan och det ska bli såååå skönt! Idag började jag 11.30 och har varit själv i spelet för första gången. Det gick över förväntan!

Började dagen med havregrynsgröt och jordgubbar!


Det är som att åka på safari när jag kör till jobbet, idag fick jag glatt vänta på att gåsfamiljen skulle gå över vägen!

Vi ses på ICA, alla dar i veckan!

Veckan har minsann spenderats på Ica, varenda dag har jag jobbat och det är minsann riktigt roligt! Körigt och mycket att göra, men vad gör väl det - hellre så än att det inte finns något att göra :) Som tur är så händer det aldrig i butiken!

Här är min morgonkompanjon, vi hälsar var morgon! Hoppas vi kan hålla avståndet bara..

 

I onsdags hade vi morfar på lunch, jag lagade Ullas morotssoppa och den var uppskattad! Första gången mamma fick smaka den med. Lätt mitt bästa studentmat-tips!



I fredags var jag & klippte mig på morgonen och tog en promenad till gymmet och köpte mig ett gymkort. Nu är det på tiden att jag kommer igång igen. Jag fungerar inte utan träning och så är det bara. Så glad att jag nu har ett gymkort och det ska minsann användas väl! Trogen arbetare som jag är så gick jag till jobbet 1,5h tidigare än jag hade arbetstid. Duktig Moa!



I fredags väntade detta när jag kom hem från jobbet på kvällen, först räkbaguette sedan ostbricka med utsökt goda ostar. Jag har verkligen fastnat för ost alltså! MASSA OSTKVÄLLAR I HÖST, OKEJ?


Igår fick jag sällskap av Sandra till gymmet efter jobbet, direkt från jobbet kl 18 till gymmet! Väl där körde vi ett switching-pass och avslutade med ben och vad-mördar-övningen. (Behöver jag säga att Sandra såg rolig ut när hon gick idag? ;)) Sedan körde vi hem till henne där hon bjöd på en utsökt middag med vin!

Kycklingröra i tortillabröd, riktigt gott! 


 Till efterrätt hade hon gjort den godaste kladdkakan jag någonsin ätit. Inte magens favorit men det fick den stå ut med! Bilden är verkligen inte rättvis alltså..
 

Sov hos Sandra, så jag hade minsann nära till jobbet i morse! Jobb 9-15 sen körde vi ett rygg- och bicepspass på gymmet! I morgon ska vi dit igen, jag ska bara jobba lite först ;)

Bröllop 20/6 2014

Ja alltså som ni säkert kan lista ut så har min frånvaro berott på jobb, men framförallt bröllop och bröllopsbestyr! Det har varit så härligt, och ja jag kan inte ens med ord förklara hur lyckat  bröllopet blev så jag gör ett försök med att här bara bomba med bilder! 

Syster och hennes söta familj kom ner i onsdags och jag har haft bästa väckarklockan, där morgonmys ingått! 


Ja, busat och myst hela dagarna!


Ja i fredags så var det minsann ingen vanlig dag, det var min födelsedag, min systers födelsedag, midsommarafton och min systers vigseldag! Tänka sig vilken dag va!

 

Jag blev väckt med paket på sängen, så mysigt!



Kom ner i köket till ett underbart frukostbord! 


Inte nog med det, jag och syrran blev då sjungna för och fick presenter när vi satt & åt frukost. Vilken överraskning alltså! 

 

Tyra och Caspian busar på gräsmattan innan det är dags!



Caspian fick plinga i bjällran så alla visste när det var matdags!



Sötaste Caspian, min absoluta favorit! Och jag tror minsann att jag är hans!


Redo för bröllop!
 
 
Syster & jag! 
 
 

Jag och gammelmoster Me i Svarta Bergen, Hägghult där vigseln ägde rum.


Rickard, My och Pappa 



Caspian och en av statyerna



"You may now kiss the bride"



Riskastning på brudparet!



Underbara familj!



Mor & dotter



My & morfar



Sanna & Vega



Jag öppnar bubbelflaskan så vi kan fira ordentligt!



Bubbel & chokladdoppade jordgubbar!



Fina familjen skålar!



Together!



Brudgum och brud med syskon!



Hela skaran!



Åka med brudparet!



Brumm brummmm



Finaste!



Frisyr & smink fixade jag på systeryster!



Jag och mammis fixade dukningen!

 

Barnen fick pyttemackor!



Jag & mamma fixa maten!



Så fint så fint







Av mig fick de en resväska till bröllopsresan i present med lite bra-att-ha-presenter innuti!



 Det finns då ingen härligare moster än moster Me!

Allt på en & samma gång

Titta vad jag fick på posten, gissa om jag är nöjd!
Är numera silvermedlem hos SAS! Att flyga kors & tvärs som en tok lönar sig ;) nästa gång får jag resa med två väskor á 23kg!


Och nu har vi fått besök utav mina favoriter!

Caspian och jag lekte med lego på gräsmattan, tro minsann att jag hade minst lika roligt som honom! 



Mysa skulle vi också göra! Och jag har hunnit med att både jobba & slinga håret hos frisören idag :)

Så härliga nyheter!

Igår jobbade jag först 9-14.00 och hann hem för att sola en stund innan jag for iväg till jobbet igen för sommarjobbsmöte!

Påväg till sommarjobbsmöte i min nya pikéklänning från Ralph Lauren!

Idag ringde klockan tidigt och jag var på jobbet vid 07. Jag spenderade förmiddagen med att göra webbaserade utbildningar inför mitt arbete i spelet och atgn. 

Så numera är jag en certifierad spelsäljare, toppenbra!


Jag slutade tidigare än väntat, en utbildning fixar jag ju i ett naffs - haha ;) Jag körde hem för att sedan ha följe med mamma till bästa morfar som bjöd på lunch, och inte vilken lunch som helst utan en "välkommen hem Moa"-lunch. Godaste lunchen jag ätit på huuuuuur länge som helst. Köttet var så ljuvligt, ja det vattnas i munnen bara jag tänker på det nu!

Ganska oscharmig bild, men alltså vad gott! Hängmörat oxkött är underskattat.


Jag fick ett toppenbra telefonsamtal idag! Från Luleå, det var personalansvarige på Ica Porsön som ringde och undrade om jag skulle studera i Luleå till hösten också och visst ska jag det. Så han undrade om jag var intresserad utav extrajobb. Extrajobb är extramaterial på CVt och extra klirr i kassan så det är klart att jag vill ha ett extrajobb! Inte var dag man får så toppenbra erbjudanden! Så jag fick minsann schema direkt :)
Riktigt nöjd och glad! Wohoo! Spenderade eftermiddagen i solen, så nice. Måste måste måste få lite bränna innan midsommarafton alltså :)

Jajjemän

Igår på jobbet så kom det in ett gäng tjejer som jag gissar hade möhippa! Bruden hade fått i uppdrag att hitta två killar som skulle bryta arm med varandra i butiken. André & Ted stod lägligt till och fick upp till bevis! Ja publik fick de också :)

Frysdisken fick agera bänk!



Kom hem och hittade denna lilla rackaren på gården, den vände huvudet mot mig precis som "vad tror du att du håller på med? Har du aldrig sett en fladdermus förut eller?!" 



På kvällen var vi bortbjudna till grannarna där det serverades grillat! Precis lika mumsigt som det ser ut :)

Idag sov jag ut, lyckades dock inte sova längre än till 10. Jag hjälpte till att måla husgrunden innan jag la mig på baksidan för att sola. Precis när jag lagt mig ner så går solen i moln, så himla typiskt! Så jag bäddade ner mig i sängen och sov ett bra tag istället. Så galet trött efter en intensiv arbetsvecka. Jag lovade mamma och pappa att jag skulle stå för middagen ikväll så i förmiddags förberedde jag min rödlöksröra.

Cream cheese, majo, crème fraiche, kryddor och rödlök är en mumsig kombo!


Till middag serverade jag alltså kycklingfilé fylld med mozarella och soltorkade tomater, ugnsrostade potatisar och körsbärstomater, sallad och rödlöksröra. Ja, jag får väl erkänna att både mamma och pappa var imponerade!
 
 

Nu äre hopp i säng som gäller, jobb från 9 - sent i morgon. Jobb varje dag nästa vecka är det som gäller. Jag ska bli mästare på spelavdelningen!

$$$

Det var en hel del att göra på jobbet idag, men det är så mycket roligare att jobba då man har myvket saker att göra! Jag hann precis komma hem innan jag fick en ny tid tills i morgon och jag kan inte vara gladare :D Mitt arbetsschema för veckan har varit heeeelt okej alltså! 
Tänktvärt är ju dollartecknena som snurrar i ögonen mina! Kat$hing!
 

Money money I'm makin'

Åhå vad jag har fått jobba denna veckan! 11h i måndags, 10 i onsdags, nästan 12h igår och 10h idag. Det bästa av allt är att det är röd dag idag = 20h! 
Nöjd tjej med nya brillor påväg till jobbet vid 07.30!


Världens bästa överraskning när Bälla kom & handla! Nu har vi styrt upp sommarens planer och det kommer då bli finnemang, längtar redan till en helhelg med flickorna :D Nu har jag en kvarts fika! Det firar jag med korvmacka :)
Mamma fixa bästa mackan!

Finaste grannarna!

Jag har då utan tvekan de gulligaste och raraste sommargrannarna någonsin! Här sitter jag helt slutkörd efter jobb sen tidig morgon (blev väckt vid 07 av chefen) tills 18, och rättar rapport. Så kommer mamma med en present från Ulla, från min favoritbutik!
En hjärtformad tvål från Lush som luktar ljuvligt! 

Nu är pluggmotivationen höjd och jag ska lyckas plöja mig igenom dessa 80 sidorna innan jag går till sängs så jag kan upp & jobba 7-18 i morgon!

Busy doing all at once

I söndags var jag...
Så jag promenerade över till Linus, Victor och Anton för att umgås det sista innan hemfärd! Tobias och Alex kom förbi för att kramas hejdå också!



Jag åkte i världens minsta propellerplan från Sthlm till Ronneby!


Jag hann hem, säga hej och äta lite hembakt rabarberpaj innan jag somnade och sov som en stock. Många timmars sömn blev det inte då jag fick jobba 7-18! Så härligt att få jobba och jag må då säga att jag är stolt som klarade 11h jobb efter att ha kommit hem så sent :) vill man så kan man!

Nu i sommar är jag tillbaka på Ica Supermarket i Osby!



Fick med pappa ut på en cykeltur efter middagen, och fler turer ska det förhoppningsvis bli!


En sneak peak på min nya älskling!



Och nu sitter jag på en buss påväg till Tyskland! 

Last night for now

Tusan vad vi varit duktiga, David och jag! Storstädat hela lägenheten och rengjort varenda litet hörn. Nu är den redo för att bli invaderad i höst igen ;)


Sista kvällen i Luleå för denna terminen var det igår. Spenderade den på bästa möjliga vis hos Victor och Linus med Anton. Victor fixade middag, fläskytterfilé med couscous och pestosås!
Riktigt färgglad middag ;)



Sen blev det drinkar och massa gotte! 

Maleficent

I fredags hade jag och Tobias pluggdag precis hela dagen, med go lunch och precis lika trevligt som vanligt!
Pommes, lövbiff och whiskeysås!


Sen lekte han mekaniker och nu är min nya inneboende installerad och klar :) 

Mitt lilla buspåhitt, inga mer snodda tvättider!



Sen pantade vi all pant i hela världen - kändes det som iallafall!



Och bakade cheesecake som vi tog med oss till loungen och Victor, Linus och Anton! 


Vi avslutade kvällen med bio, vi såg Maleficent. Och fråga mig inte om den var bra för jag hade nog ögonen mer stängda än öppna... Tur Tobias lyckades väcka mig så jag såg de viktigaste stunderna iallafall!

Trodde jag & Victor skulle kunna klämma en sånhär, men icke! Hade det varit Emmas popcorn så hade den varit slut i ett naffs - men biopopcorn är inte vad de en gång var!




Sista lyxmiddagen med Emma

I torsdags hade jag och Emma tjejmys! Vi lagade tvårätters och lyxade till det som bara den!
Först åt vi halloumi- och kantarellbrushetta



Till huvudrätt åt vi ryggbiff med rösti, sparris och whiskeysås!




RSS 2.0