Ceasardressing
2 msk rödvinsvinäger
1 klyfta vitlök
flingsalt
svartpeppar från kvarn
1 dl god olivolja
1 dl solrosolja
0.5 dl mjölk (3%)
1 bit färsk parmesanost
0.5 st citron, saften
några droppar tabasco
1. Vispa samman gulor med vinäger, riven vitlök, salt och peppar.
2. Slå i oljan i en tunn stråle under konstant vispning och tillsätt mjölken i omgångar varefter dressingen tjocknar.
3. Rör i fint riven parmesanost (1 dl), citronsaft och tabasco.
Jag följde inte receptet helt, såklart. Tror aldrig jag gjort det sen jag var klar med hemkunskapen i skolan, haha! Om jag ens gjorde det då..
Idag har jag jobbat 7-16 på Ica. Riktigt roligt faktiskt! Och mer jobb blir det på onsdag :)
Jag ääälskar den med bären! :)
Ups, det kollade jag inte ens... Tänker att det generellt sett är mycket lite mjölk i mörk choklad. Det funkade för mig iaf men jag äter inte så mycket mörk choklad åt gången :)