Marabou Salta mandlar, ÅHJA!

Har just kommit hem från jobbet, har jobbat 17-20. Kom hem till Sara som har fullt upp med att baka surdegsbröd och hon har försökt sig på att göra min morotssoppa. Det luktar ljuvligt i hela lägenheten! Så himla gott ska det bli :)


Har varit gaaaalet sugen på att testa Marabous nya choklad, Salta mandlar, sen det kom i butik. Nu ligger det här på köksbordet och det var utan tvekan ett av de absolut godaste chokladen jag någonsin smakat! OMNOM! Så varför måste man nu vara laktosintollerant?! Wääh.
Alltså KÖP DEN, och NJUT!
 

UPP&HOPPA, boom bang crash!

Igår hade vi pass ett och jag hade planerat att gå upp tidigt för en gångs skull så jag skulle slippa stressa till gruppmötet. Ta det lite lugnt på morgonen och hinna se nyhetsmorgon. Jag vaknar med världens ryck av att byggarbetarna och deras maskiner är i full gång utanför fönstret. INTE TUSAN ÄR DE VÄL UPPE REDAN KL 06.00, var min första tanke. DUMMA GUBBAR! Sen slår det mig att det är väl ändå ingen som börjar jobba så tidigt?! Blir helt klarvaken - kollar telefonen som visar att alarmet är igång men låter inget. Japp - en hel timme hade jag försovit mig!

Så tack kära byggarbetare att ni väckte mig i tid! På en halvtimme hann jag fixa, äta frukost och ta mig till skolan så jag kom minsann i tid.


Som alltid på måndagar så var det lunchmöte med i-styrelsen! Vi berättade vad vi haft för oss senaste veckan. Jag har ju varit på Teambuilding med några utav utskotten men även fastställt datumet för Tjejkvällen som ARB kommer anordna. Den 3/12 är det spikat, så se till att boka in det i kalendern. Kommer bli en helt galet bra kväll! De två företagen som ska komma och föreläsa under kvällen är så gott som fixade, men jag suger på den karamellen lite. Jag fick för mig att jag skulle göra min egen surdegs-sub till lunch igår. MUMS vad gott det blev! Basturökt kalkonbröst, svarta oliver, tomat och ost. 
Hur gott som helst, lär minsann köra på det idag med! Men idag är det lunchmöte med ARB.

Cocktailkväll!

I lördags var det jobb 16-20, sen rusade jag hemåt och fixade mig innan jag tassade vidare till Cocktailkvällen i Loungen. Där var humöret på topp och kvällen var alldeles underbar! Drinkbordet var uppdukat så det var minsann bara att blanda vad man var sugen på.
Victor & Malin hade styrt det riktigt bra! Längtar minsann redan till nästa evenemang!


 






























 

Teambuilding med ARB, IntU, Alumni och UBS

I fredags jobbade jag 16-20 sen var det dags för teambuilding med mitt härliga utskott tillsammans med IntU, Alumni och UBS. Totalt var vi nästan 30 pers! Vi körde en del lekar, blandade utskottsmedlemmarna och hade en bra kväll som slutade på Allstar med utgång och en massamassamassa dans!

Johan förklarar hur reglerna går till, här är det flip the cup på gång!



Vårt lag tog hem vinsten, all övning i USA gav minsann färdighet!



Nästa lek var beerpong! 


Avslutade med Sangria! En toppenkväll, helt klart!

Swedish Hasbeens

Igår gick jag med Sara på lunchföreläsning som hölls av Emy Blixt som har startat Swedish Hasbeens, ett företag som säljer och tillverkar tofflor. Eller träskor som större delen av Sverige tydligen säger.. Blev lagom glad när hon på föreläsningen säger tofflor, och hon var ju precis som jag från Skåne. Det bjöds på lunch då det var en lunchföreläsning och föreläsningen vart minsann riktigt bra!

Laktosfri räksallad!



Typen av tofflor hon säljer!



Skulle ha gått på Restaurang med Tobias men vi beslöt oss för att vi inte hade tid för det så jag fixade go-mat hemma! Lövbiff, potatissaker och goesås!

 

Cocktailkväll

På lördag jag bjuden på Cocktailkväll i Loungen hos Victor! Dress coden är "Den lilla svarta" och jag funderar på att ha mitt senaste tillskott från Forever21 med öppen rygg.
Såhär ser klänningen ut!

Jag ska först hinna jobba 16-20 sen får jag svira om från jobbkläder och träningsskor till klänning och klackar! Vi har fått rösta fram vilka drinkar vi vill ha under kvällen. 




De drinkar som fanns med i omröstningen!
 

Raggsockarna är framplockade!

Har varit en heldag i skolan idag. Började i morse med gruppmöte i strategikursen, sen vare tal pass två och lunch i centrumrestaurangen på det. Efter lunch läste jag igenom ett case om Nespresso som vi ska använda oss av i strategikursen. Hem vid 17.30, laga mat och plugga lite till sen till gymmet med Lindgrensarna & David!

Galet gott med rårakor och stekt fläsk! Men att salta fläsket var nog lite väl bra tror jag, haha!


Nu har det blivit så kallt på golvet här att jag minsann har fått plocka fram mina snygga raggisar som jag köpt i Thailand. På tal om Thailand så har jag & Sara fått resfeber igen..

Jag och mina listor!

Har haft en föreläsning i företagsstrategin idag, gruppen som höll i föreläsningen gjorde ett bra jobb! Känner pressen på oss nu, det är snart dags för min grupp att hålla i en föreläsning. Jag och Tobias har styrt ihop en början till presentation och om inte annat så är den snygg att titta på.
 
Nu är jag hemma en sväng, innan det är dags för det första lunchmötet med hela arbetsmarknadsutskottet. De två nya ska alltså få vara med på sitt första lunchmöte!
 
 
Har en lång lista, precis som jag har alla dagar nuförtiden, på vad som ska göras och hinnas med idag. Jag har hunnit mejla x antal företag angående event och marknadsföring och även fakturerat för detta å i-sektionens vägnar. Kan ju inte säga annat än att jag gillar posten jag har blivit tilldelad som ordförande för ARB. 
Klar med faktureringarna!
 
 
Nu ska jag skriva klart mitt argumenterande tal som jag ska hålla i morgon. Ska bli filmad och sen få utvärdera efter det. Inte alls motiverad just nu. Men det måste bli klart tills i em då jag först ska träna med Lindgrens sen öva tal med Sara!
 

Intervjuteknik

Var förbi studenttorget idag och såg då vad som hängde på väggen. En massa klockor med olika världstider, jag tittar lite närmare och får se vad klockan är på Clarkson University, Potsdam, NY. Fick världens största jag-vill-bara-tillbaka-känsla i magen. Som jag saknar stället! Vrida tillbaka tiden ett år - jatack!




Var på en föreläsning om intervjuteknik nu ikväll, 18-21, inspirerande och nu är jag minsann taggad på att bli intervjuad!
 

Teambuilding med styrelsen

Här kommer ett helt gäng bilder från helgens teambuilding med styrelsen. Ett härligt dygn med toppenbra människor!


Startade utanför Broadies, började med varsin pizza!



Såhär taggade vart vi på det kommande äventyret som vi var helt ovetandes om.



Tog bussen till Luleå Airport, där vi började vår promenad!


Försökte få på så mycket vi bara kunde på vår vagn!



Det blev en del ombyggnationer av vagnen vi hade med oss!




Rodde över med båt till Sandön!



Där vi gjorde upp eld, slog upp tält och gjorde läger!



Varmt & mysigt!


Körde tävlingar gjorde vi med!
 

MYS-fredag!

Igår var det en riktig städ-dag. Jag rensade hela Harry-Potter-Skrubben och slängde huuuur mycket som helst! Så nu får allt som jag vill plats där inne. När jag var klar fick jag besök av en etta som ville ha hjälp med fysiken, men varken jag eller Sara lyckades lösa talet. Ja Tobias kom också förbi och han gav den också ett försök. Vi gav upp och jag gick till systrarna Lindgren där de bjöd på gomiddag!

Dukat för David, mig, Sara och Emma!




Middagen var underbar och bestod av marinerad kyckling, hemmagjorda pommeS, sallad med vitlöksrostad vitkål och mango. Plus en toppengod hemmagjord dippsås! Kvällen avslutades med film, chips, godis och sällskap av Victor! Testade nya Coca Cola Life, BLÄH!



När jag kom hem satte jag mig med ett glas vin och försökte med fysikuppgiften igen. Japp, jag lyckades minsann lösa den! Hade i prinip inte kunnat sova annars...

Gick och la oss, och jag hör världens BRAK! Hahhaha!
 

To-do-list - bästa vännen!

Igår hade jag inga schemalagda aktiviteter med skolan och tur var det för jag har hunnit med två möten angående ARB plus ett gruppmöte. Och en hiiiiiimla massa lyckades jag göra på min lista. Redan innan lunch hade jag avverkat den :)


Bästa blocket någonsin. To-do-blocket!



Efter skolan gick jag till gymmet med Emma & Sara, sen blev det plugg i skolan fram tills 18.30!


 
Då var det dags att bege sig hemåt och laga mat. GODASTE halloumi-burgaren jag smakat - någonsin! Jag kombinerade några av mina favoriter just nu så blev det TOKBRA!

Nej, ingen mer kaninmat

Den här detoxen alltså, eller kaninleken som jag skulle vilja kalla det, tog död på mig. När man fick knapra alvedon för att överleva en dag så insåg jag att jag nog skulle ge upp! Så igår körde jag lunchen enligt detoxen men lagade minsann ett riktigt gott mål till middag. Så nästan tre dagar klarade jag mig... Men tusan vad dåligt jag mådde. Illamående, helt lost, huvudvärk till tusen, ja trevligt värre..

Så till lunch igår blev det ändå detox men middagen vart allt annat än detox vill jag lova!


Jag vart stiligt klädd i min styrelsetröja igår då jag skulle ha intervju med två aktuella för arbetsmarknadsutskottet. Två drivna och härliga personer som numera är rekryterade! Kvällen avslutades med styrelsemöte och info inför styrelsekonferensen som ska vara lördag-söndag. 


 
 

Nu har det börjat!

Dagens första mål mat, frukost, bestod av gröt med mandlar och bär. Det första jag gjorde när jag vaknade var att dricka ett glas varmt vatten med pressad citron i. Ja, jag är fortfarande mätt så att jag håller på & storkna! Äter ju mer än vanligt nu för tusan :)
Kan ju säga att nästa gång så blir det bara hallon på gröten, aningen godare än bärmixen!


Snart ska jag gå till Sara där vi ska öva på våra tal som vi ska hålla i eftermiddag. Ska hålla ett tal på 10 minuter, där ämnet är fritt. Jag har valt att prata om volontärarbetet jag och Sandra gjorde i Thailand på gymnasiet. Sara ska prata om källsortering :)
Har för första gången gjort en Keynote, jag är nöjd med mitt resultat men får se vad som tycks! :)


Har lunchmöte med styrelsen idag och i eftermiddag ska jag träffa två från ARB-utskottet & vi ska planera lite inför tjejkvällen!
 

Detox-hittepå

Nu har vi fått något tokigt för oss. SamboSara har lurat med mig på att köra en femdagars detox. Nu har vi just gjort iordning mellanmål till förmiddag och eftermiddag plus morgondagens lunch! Ska bli spännande det här. Det är i princip bara grönsaker än så länge!
Frukost kommer va gröt med ägg i, mellanmål 1 är två morötter, lunch är sallad med spenat, champinjoner, zucchini, morötter och mellanmål 2 är päron med solrosfrön och pumpakärnor! 

Romantisk middag för två!

Eftersom det har varit min jobb-helg så har jag jobbat 16-20 var dag. I fredags cyklade jag i racerfart till Jenny efter jobbet där det var tjejkväll i full rulle! Supermysigt och mumsigt :)

Vin och underbart goda tilltugg!


Igår vart det egentligen party hos David men jag vart snäll mot mig själv och kände att det inte var någon bra idé. Jag och Sara lagade lite mat och hade myskväll hemma hos mig när jag hade jobbat klart. Vi lyxade till middagen så gott vi kunde! Tvårätters blev det iallafall ;)

Förrätten, Ciabatta med mozzarella och min tomatsalsa gjord på limejuice, tomater och salladslök! Till det lite bubbel!


Vår romantiska middag för två blev visst en finare middag för tre när de kom oväntat men välkommet besök :) Kvällen avslutades halvsovandes i soffan med spispop och chips!
 

Nu har jag röstat, har du?

Ja det är mycket som ska göras om dagarna nu, igår morse kom sötSara över och vi började skriva på det tal som vi ska hålla på måndag. Vi är en grupp på ca sju studenter som ska hålla varsit tal på 10 min. Svårast var minsann att komma på vad jag skulle prata om. Ämnet är nämligen fritt! 


Efter lunch så mötte jag upp SamboSara så gick vi & förtidsrösta! 



Passade på att städa lite här hemma, och inviga nya godisskålen jag fick på min födelsedag av familjen Sterner! Nu fylld med sockrade gubbar från Emma&Sara :)



Efter en maskin tvätt så mötte jag upp Tobias på Ica för att handla inför kvällens kebabmiddag hos Victor. Anton vart också uppe så han fick såklart också smaka på min mumsiga kebab! Sen kom Johan över så körde vi spelkväll!


När jag kom hem bjöds det på nutella-crème brulee! MUMS!

New York City - Dag 2

Det blev lite ändringar i vårt NYC-schema! Fredagen spenderade vi på Woodbury Outlet. Vi tog oss dit med buss och spenderad i princip hela dagen i shoppingparadiset! Emma & Sara som aldrig varit i USA innan var helt lyriska!
Nöjd Sara med sin Michael Kors-väska utanför en gigantisk Michael Kors-affär!


 Antalet påsar bara ökade & ökade, och det blev tyngre & tyngre att bära!


 Så mysigt uppbyggt, som en liten by!
 
 
 Nöjda flickor påväg hem efter en dags shopping!
 
 

Här har vi The Flatiron Building, strykjärnsbyggnaden! 


 
På fredagskvällen mötte min underbara vän Rebeckah upp oss på vårt hotell. En fantastisk tjej som jag spenderade mycket tid med när vi pluggade på Clarkson ihop. Går inte att beskriva lyckan när jag äntligen fick träffa henne igen. Det alla bästa är när du vet att ni inte setts på flera månader men när man väl ses så känns det som att det var igår man sågs senast. Så många galna stunder vi har haft ihop alltså!



Rebeckah hade bokat bord på Matt Brenner's Chokladrestaurang. Vilket ställe alltså! Tänk er att ni går in i en värld av choklad, lite i stil med Kalle & Chokladfabriken. Ja det var som i en chokladdröm! Man kunde tillochmed beställa chokladpizzor..
Drinks & Sweets innehöll det mesta man kan tänka sig i chokladväg, och lite till!


Vad jag skulle vilja säga är världens bästa systrar!


 Efterrätten som vi fyra delade på!


 Den kom ihop med smält varm choklad och en marshmallowsgrill! Maten var lite väl hypad, men omgivningen vart underbar!
 
 
 
Jag framför Empire State Building.



Favoritsystrarna gick & la sig men jag & Rebeckah gick till Times Square!




Hard Rock Café på Times Square




En vän för livet!



På väg hem möttes vi av dessa bilar, mer amerikanskt kunde det då inte bli! 
 

Godaste presenten!

Nu har jag mumsat i mig lite av vad som fanns i den härliga födelsedagspresentkorgen jag fick av Emma och Sara! 
Morotsmarmelad, tomatmarmelad, fikonmarnelad, tom burk som innehöll honungsrostade nötter som försvann snabbt som blixten och fröknäcke!

Helt galet vad gott allt var!!!

Nu är vi tillbaka efter NYC!

Nu är vi hemma på svensk mark igen! Vilken resa alltså! Och vilka underbara människor jag fick med mig :) mer om resan och massvis med bilder kommer!
Precis hoppat av det tredje och sista planet med destination Luleå! 

Dag 1 - NYC

Har haft en toppenbra dag i New York City idag med de söta Systrarna Lindgren! Vi har gått, gått, gått vilse, och gått lite till. Men vi har haft det bra! Har hunnit med Brooklyn Bridge, Frihetsgudinnan, Soho, Ground Zero, 9/11 Memorial bland annat! 

















På Arlanda

Lagom förväntansfull på första flyget till Sthlm!


Växlat lite pengar så vi är redo för USA!



Nöjda systrarna Lindgren!

Let the trip begin!

Nu är vi påväg! Sitter på Luleå Airport och väntar på att få gå ombord! 
Taggad till tusen!



Emma också! Ja Sara med såklart :)

Väskan packad, men nästan tom!

Nu är väskan packad! Bara neccesärer som ska ner, den får hoppa ner i morgon :) En fjärdedel av väskan är nu full, alldeles lagom tycker jag!
Inte så full nu kanske, men snart så...


Kl 08.30 går bussen från Porsön till Kallax och därifrån flyger vi till Sthlm - London - New York! SÅ GALET OCH SÅ UNDERBART!

Resfeber?

Om jag har resfeber, ja värre än någonsin! Kanske inte riktigt i klass med den jag hade för ett år sen då jag flyttade till New York State, men ändå. Trodde väl att nu när det blev så galet impulsivt att jag inte skulle hinna med att få någon resfeber - men den är värre än den brukar. Bokade resan i söndags och åker i morgon - alltså tre dagar senare. Jag älskar livet minsann! Såååå himla glad att jag fått med mig de bästa brudarna också. Kommer bli helt awesome! Vi har planerat varenda dag :D Såhär kommer vår vistelse i NYC se ut;

Onsdag
  • Anländer till NYC, ut & äta något mumsigt & andas in storstadsluften
 
Torsdag
  • Frihetsgudinnan, ta en båttur för att få se henne
  • Cykla runt i Central Park
  • Madame Tussaud's
Fredag
  • Ground Zero
  • Brooklyn Bridge
  • Top of the Rock
 
Saturday
  • Woodbury Outlet
 
Sunday
  • Fifth Avenue
  • Flatiron Building
  • Times Square
 
Har jag missat något så HOJTA TILL för tusan! 

Vi beställde bra väder, och ja måste då säga att det har lyckats ganska så rejält bra ;) Fick lite tok-panik när jag insåg att jag inte har några sommarkläder här uppe. SamboSara löste mitt problem & lånade ut ett par klänningar så fick hon gå i min garderob & låna saker till hennes Kebnekaise-resa hon ska på i helgen!
 
 

Nu har jag lagt fram allt jag tänkt packa med mig, så nu ska det bara ner i väskan innan jag börjar jobba ikväll! 17-20 sitter jag i kassan på Ica, woop woop!
 
 
 
 

Reseprofil: Partyproffset

Har lite paus i allt skolarbete nu, hittade en länk från Fritidsresor där de utredde vilken typ av reseprofil man var. Inte helt oväntat blev jag PARTYPROFFSET! Hahahah! Men inte har jag då några planer på att ta mig till Thailand, jag ska till något så mycket bättre. Kul att allt stämmer in så bra ändå ;) Tillochmed rätt färg på bikinin alltså!

 

Har just gjort det galnaste någonsin!

Igår tog jag minsann sovmorgon! Vaknade inte förens 12.30, så längsta sovmorgonen på huuuur länge som helst. Kan kanske bero på att jag inte gick och la mig förens vid 04.30, haha! 

Jag vaknade med ett ryck, kollade mitt schema som tydligen vart ganska så väldigt tomt nästa vecka. Ledig onsdag - måndag. Som alltid så kolla jag flygbiljetter, kollade lite till Stockholm och råkade kolla till New York också............ 
Här letar jag boende med Emma!


Hörde genast av mig till Sara & Emma när jag hittade galet billiga biljetter OCH DE VILLE FÖLJA MED! Helt sjukt, och ja nu är resan bokad. KAN INTE FATTA ATT JAG ÅKER TILL NYC PÅ ONSDAG. Om TVÅ dagar är jag alltså på rätt ställe, i mitt absoluta favoritland, i staden som aldrig sover, i staden som alla pratar om. Äntligen ska jag få besöka den! Att jag bodde i New York State i fyra månader för exakt ett år sen och aldrig besökte NYC vart tillräckligt tokigt det! Bäst av allt är att vi även kommer få träffa några av de underbaringar som jag pluggade ihop med i USA för exakt ett år sen! Behöver jag säga att jag dansar en lyckodans på moln? 

Busigaste jag någonsin gjort! 


Ja jag jobbade ju 16-20 så jag hann inte ens boka några biljetter innan jag for till jobbet. Jag hade väl hunnit jobba någon timme när Emma och Sara kom in i butiken, såg riktigt luriga ut och när jag titta på dem så nickar de båda två med gigantiska leenden! De bokade med andra ord redan när jag var på jobbet. Kommer bli hur bra som helst!!!

Bästa SamboSara hade förberett middag när jag kom hem så vi hjälptes åt att fixa det sista! Lövbiff med kantarellsås och mumsiga potatisräfflor! 

 
RSS 2.0