Nu är allt igång

Japp, nu är nästa läsperiod igång FÖR FULLT! Har nu påbörjat de avancerade kurserna inom den inriktning man valt, så jag har börjat läsa inom strategiskt arbete och företagsutveckling! Så denna läsperioden läser vi en inriktningskurs och en kurs gemensamt. Inriktningskursen är strategiskt projektarbete och den gemensamma är avancerad projektledning! 


I strategiskt projektarbete rivstartade vi igår där vi blev tilldelade grupper och projektarbete som vi ska arbeta med. Vi har i uppdrag att arbeta som konsulter för riktiga case. Vi har fått i uppdrag att hjälpa personer som har idéer/innovationer men som behöver hjälp med att komma vidare och lägga upp en strategi för hur fortsatt arbete ska bedrivas. Just våra idéägare befinner sig i Skellefteå så idag har vi haft en liten roadtrip dit. Kul att få jobba i en ny grupp med helt nya människor och jag är riktigt taggad på kursen! Roligt att få lösa något på riktigt och få arbeta med skarpa case :)
Helt okej väder och en skön plugg-resa påväg till Skellefteå!


Det blev ett stopp på Max innan vi körde hem!

I avancerad projektledning har vi dugga redan i morgon som baseras på tre artiklar samt de två föreläsningar vi hunnit ha. Även där kommer vi arbeta med projekt men vi kommer bli indelade i grupp efter ett personlighetstest som görs i morgon. Mycket spännande! 


Just nu multitaskar jag med att plugga dugga, göra onlinekurs och kolla på när damkronorna spelar hockey-VM mot Ryssland. Kusinen har hittills lyckats med fem mål i turneringen, och nu hoppas jag bara att de ska lyckas in under sista!
Från gårdagens match då de vann med 4-0 mot Tyskland och hon lyckades få till alla fyra målen. Världsbäst!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0