Det är som vanligt här ja


Och som på beställning, när största stenen trillat av axeln (tentan som klarades igår) så kommer migränen som ett brev på posten! Tur jag har superhjältinnan Power-Caisa som livar upp stämningen ;) Har som vanligt konstigaste cravingsen när jag har migrän - mörk choklad och mariekex. Ska se om jag orkar gå till Ica en sväng..

Tenta klarad!


Jag klarade tentan jag skrev idag!!! Det firade jag med Emma i stan med lunch på Friends.


Och här är fotografen igång med att ta bloggbilder, resultatet kommer senare! Just nu ligger vi med matkoma i soffan... Åt godaste middagen just!!

Vissa tar sovmorgon, men inte jag


Att det är helg spelar inte längre någon roll när man är student, ibland är alla dagar fredagar men just nu är det måndag hela veckan.. Pluggade till sent inatt och upp tidigt för att fortsätta, börjat känna mig förberedd inför dagens tenta! Håll nu tummarna för mig :)

Lunchsnackis


Lunch i stan med Mr.T idag, och lite ärende-fix :) dör matkomadöden nu... Sitter spanar på när han har modevisning nu, och jag kan ha råkat tvinga på honom lite roliga skjortor :D

Slutet närmar sig


Igår var det presentation av ett av de arbeten vi gjort denna läsperioden, arbetet i Avancerad projektledning där vi arbetade mot SAP. Redovisningen var på engelska och jag tyckte minsann att den gick riktigt bra! Kom hem från skolan riktigt sent men lyckades med lite hjälp knåpa ihop en smarrig middag. Whiskysås var givet och den fick än en gång att "skulle kunna dricka upp såsen så god den är!"


Eurovision och BBB

Det har varit jobb hela helgen, en del plugg men även lite roligheter! Såklart :D I lördags skyndade jag hem efter jobbet för att byta om så jag var redo för en kväll med härliga människor!



Vi träffades hos David där vi kollade Eurovision, Johanna hade hittat en lista på när man skulle skåla under Eurovision. Det var bland annat när de vinkade till publiken, såg varandra djupt in i ögonen eller pussades på TVn. Det slutade med att vi körde vårt egna race och var gång någon flintskallig var med på TV så skulle glasen tömmas!


Innan vi begav oss till BBB, Den legendariska båten som äntligen har öppnat igen!



Emma och jag spenderade större delen av kvällen på dansgolvet, precis som vanligt! 



Hittade en Linnea på båten!


Man vart ju lagom pigg dagen efter, men eftersom jag utlovat bananpannkakor så skulle det lagas bananpannkakor! Det var tillochmed godare än vad det ser ut ;)

Måns är så jävla snygg - Emma


Nu: mello hos David med massa underbart folk!

Måns uppträder...
Emma: alltså han är så jävla snygg!
Alex: nae, han har skinnbyxor och sticketröja - såååå 2007!!!

Nu springer tiden som bara den!


Här har det varit så fullt upp att jag glömt berätta om en av mitt livs godaste måltider! Emma levererade återigen, denna gången hemmagjorda chicken Nuggets med sesampanering, egengjord sötsur sås och diverse tillbehör. Så magiskt gott!!!


Igår var det Final Event för 180° Consulting, Luleå! Vi tjejer sågs hiss Bella innan vi tog oss in till stan och Savoy!



Bästbästa Sambon levererade! 

Slutfasen är kommen


Nu är vi i slutfasen av våra projektarbeten! Implementationsplanen tar form. Jag har hunnit med att klippa mig idag och ha möte med härliga Melina som är min blogg-kontakt på LTU. Vi tog lite bilder och snart kommer ni kunna läsa ett par intervjuer på LTU.se  :) 

Numera Jägar-Moa, tack!


I söndags var det dags att sätta mina praktiska kunskaper på prov, det var dags för uppskjutningen för jägarexamen och JAG LYCKADES! Jag lyckades på första försöket!!! Känslan går inte att beskriva, helt galet underbart är det. Än har jag inte riktigt fattat det dock.. Så nu innehar jag alltså en jägarexamen! Vilket innebär att jag under min tid på LTU kommer ha tagit dubbelexamen ;) Jag är så lycklig!!

Jag tog med mig min väl kylda flaska bubbel bort till Maria och vi firade min prestation!


Och riktigt god middag till det! 



Plus en massa mys med min man Ralf! 





Se upp för Björnligan!

Det tog endast en timme och 7 hårtvättar att få ut färgen ur håret, sedan skulle man lyckas trassla ut fågelboet också! Så nu är jag aningen tunnhårigare och klipptid är bokad...


I lördags började dagen på bästa sätt med hotellfrukost på Savoy! 


Eftermiddagen spenderades hos mig med mina arbisar, vi pysslade fram vår utklädnad för kvällen! 



Här är ligan samlad, ingen mindre än björnligan! 



176-716 och 176-176. Har i efterhand fått höra att ingen kände igen mig, folk hade hört min röst men kunde inte hitta mig. Då tycker jag man lyckats med sin utklädnad alltså! Vi gick förbi ett gäng barn påväg till Aktiva Kvällen, som är ett event för alla aktiva inom i-sektionen, då en av ungarna utbrast "Kolla där är Björnligan!!!". Gissa om vi vart nöjda ;) Idesix, vårt sexmästeri, hade gjort ett riktigt bra jobb med att arrangera kvällen! Jag gick hem tidigt dock, vilket var behövt :)






Moa-penntroll

Helgen har verkligen varit full av äventyr med allt ifrån att jag lärt mig äta palt, till Moa-Penntroll, hotellfrukost och björnligan samt dubbelexamen!


Jag har fått lära mig äta palt, och det var ju minsann riktigt gott :D 



I fredags var det 25-årsfest för Daniel, temat var 90-tal och vad passar då bättre än en hel låda 90-talsgodis?



Färdig present!




Här är inspirationen till vår utklädnad...


Och här är resultatet! 

En hel burk sprayfärg, ton med hårspray och en del tupering! 

Daniel hade gjort det så himla mysigt och allt var verkligen i ren 90-talsanda med flygande Jacob till middag :)










Lyxlunch, Åhjaaa


Idag lyckades det till det med lunch på Uni:k i stan, första gången jag vart där för att äta och det vart superbra! Hann med ett pass på gymmet efter lunchen och nu är jag heeeelt död. Har varit sjuk större delen av veckan så jag har fått hålla mig ifrån gymmet, men ett pass mage och lite crosstrainer blev det! Nu somnar jag nog snart i sängen, innan det är dags för sambokväll ikväll :)

Sushiplugg

Sitter hos Linnéa nu och ska fortsätta plugga, vi har just satt i oss ett helt lass sushi! Ja, det var ju ett tag sen jag fick äta det sist ;)

Sushitillverkningen ska just starta!


Det blev bokstavligen talat ett helt berg!

Pang i bygget


När man trotsar febern, knaprar massa alvedon för att ta sig till skyttebanan! Det börjar närma sig uppskjutning nu och det gäller att va redo :) Svettas som en gris, men det ska gå ändå. Hoppades att soffliggandet hela fm skulle göra susen!

Ten Points

En sväng på stan igår resulterade i lunch och nya skor! Har letat efter ett par att matcha nya väskan med och jag hittade ett par som jag föll för direkt. Från Ten Points, riktigt sköna också :)




Styrelsemys till tusen, kommer bli bra


Hann knappt sluta jobbet innan jag sprang bort till världens bästa styrelse! Här fick man partyhatten på så fort man klev innanför dörren, och jag är redo för ännu en underbar kväll med i-sektionens styrelse! 



Det bara går


Produktiv dag! Först intervju av lärare, sen gym plus kondition och nu jobb innan pluggkväll! Plus att jag har hunnit både plugga & tvätta :) 

ARB är bäst


Teambuilding med det absolut bästa utskottet jag någonsin skulle kunna önska, ARB!!!


Jag har fixat jelloshots, mums!



Och middag såklart!



Anna överraskade med efterrätt!! 




Jägarexamen, åhja!

Ja, nu kan jag väl släppa bomben här på bloggen också. Nu när familjen fått höra och ni som lyssnat på radio idag har väl lyckats lista ut det! Lilla jag håller på att ta jägarexamen, och har hållt på hela våren. Jag har gjort detta i smyg för att kunna överaska mina föräldrar, då pappa varit på mig en hel del och gärna viljat att jag skulle passa på att ta jägarexamen medans jag hade chansen här uppe. Jag har kommit med bortförklaringar om att det inte finns en chans i världen när jag är så upptagen som ordförande för arbetsmarknad, styrelseledamot, jobb på Ica samt 100% studier. Men som vanligt - kan man så vill man! 
 
Teoridelen för jägarexamen är avklarad och godkänd och i vår kommer uppskjutningen att äga rum. Anledningen till att jag åkte hem över Valborg var bland annat för att kunna öva skytte hemma. Så jag slog in mitt jägarbevis i ett paket och gav till pappa i tidig födelsedagspresent, reaktionen var aningen starkare än vad jag kunnat ana. Pappa blev så glad att han blev tårögd och trodde knappt att det var sant. Och träna på hagelskytte fick jag minsann, och bra som tusan gick det!
 
Så de flesta tidiga lördagsmorgnar har under de senaste månaderna tillbringats på Knöppelåsens skjutbana för att träna skytte. Skytte med kulvapen har jag lätt för men hagel har krånglat. Vilket nu har visat sig sitta i att jag använt fel gevär. Så nu, nu minsann! På senare tid har övningen även ägt rum på måndagar och tisdagar så igår när jag var där för att träna hagel- och älgskytte så var radio P4 Norrbotten också där och reportern kom snabbt fram för att ställa frågor. Intervjun sändes 09.35 i morse men kan höras på;
 
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=98&artikel=6157332
 
Tusan vilken dialekt jag har, och här är den ändå mild.. hahah!
 
 
 

Busfabriken & myskalaset


Dagen börja med massa mys när min sovrumsdörr öppnades och en Cas kika in, han var sugen på gos! Det blev gos och sen en massa bus!


Vi har funderat på livets djupa frågor, så som hur man fångar tjuvarna som springer på väggarna och i taket!


Och massa bebismys har jag hunnit med! 



Stoltaste mostern! 



Goseligos!

Moster Moa!

Väl framme fick jag världens kram av favoritpojken!
Vi har hunnit med massa bus & gos!



Har fått hälsa på lilla Caisa och mysa! Har ju gått & blivit moster igen, världens nöjdaste moster!



Så liten! Tre veckor idag :)



Sover mest!



Och lite pizza med familjen! Längesen vi sågs sist, sisådär 9 månader sen...



Och nu har jag läst saga för den här lilla filuren. Eller stora pojken som man ska säga!

Roadtripppppp

Nu är det dags för roadtrip!! Vi styr kosan mot Kristinehamn och min syster där det ska bli massa bus och bebismys :) 
Längtar!



Och givetvis pluggar man samtidigt!


RSS 2.0