Söndagsmys på avstånd


Fick starta söndagsmorgonen på bästa sätt! Hade turen att få FaceTimea lite med sötaste Caisa, nu ses vi om två veckor och då kan du tro vi ska gosa ☺️

Spark blev Sprak


Vilken otrolig helg det har vart! Började med att Erik hjälpte mig rädda min bil som vägrade starta efter att jag vart iväg och simmat i torsdags. Nya batteriet gjorde att bilen startade, men nu är allt annat kaos med den istället. Så Elin och Kristina räddade mig mitt i stan, bogserade bort Spark som numera kallas Sprak... Sedan blev det bubbel, ost, vin och tacos hos Elin. En magisk kväll! 


Igår vart jag ute & åt och gick på bio med Victor, Sandy och André. Djungelboken vart riktigt bra. Tusan vad skrämd jag blev dock, insåg själv hur jag skrek och hoppade till när alla runtomkring skrattar och tittar åt mitt håll. Bra där! Fick detta lästipset av en kollega på jobbet, tror jag kan ha stor nytta av den i framtiden! Så nu är det balkonghäng och mys. 

En helg med bästa kollegorna

Vilken helg alltså! 

Mina projekt på jobbet gick oväntat bra, så helgen kunde inte börja bättre!Började fredagskvällen med bubbel med ekonomiavdelningen

Sedan rökt renhjärta


En riktigt god hanger steak

Ett snöägg...


Avslutade med en galet god blåbärsdrink innan det blev bowling och utgång med härliga gänget!

Den här bilden summerar min lördagskväll så himla bra! Tjejfest hos Linn med kollegor, så lyckat!


Den var om möjligt godare än vad den ser ut! Kladdkaka med Dulce de leche och krispig botten.


Taggade på utgång i väntan på taxi!


Idag har jag haft en riktig mysdag, hunnit äta lunch och gå på stan med Kristina


Som sedan räddade livet på Spark, och imponerade rejält på mig!
Åh Jule, bästa Jule

Nu är det dags igen, ännu en av mina absoluta favoriter lämnar mig. Först Nico, Matthias, Daniela och nu Jule. Det är hemskt. Som att allt man tycker om bara tas ifrån en. Som tur är så har vi massa härliga minnen att drömma oss tillbaka till!
Bästa Jule och jag med blombuketterna vi fick som tack för att vi ordnat Supplier Day. Som hon kämpade för att få till den, och lyckat blev det! 

Så idag myste vi till det med sushi, Jule Matthias Pakata och jag!Expedition Ögeltjärnsberget

Igår fick jag med ett helt gäng på utflykt! Jules sista helg och när jag föreslog att vi skulle ut på äventyr var hon inte sen att haka på :) Fick tips om Ögeltjärnsberget, så vi promenerade dit helt enkelt! 

Supplier Day @ Bosch Rexroth


Idag är det äntligen dags för Supplier Day som vi har planerat ett bra tag nu! Över 20 olika leverantörer från flera olika länder.


Jag är redo och nu är även lokalerna redo!

RSS 2.0