Äventyr på gång

Som vanligt händer det saker hej vilt och då är det precis så som jag vill ha det! Från ena dagen i Övik till nästa dag i Stockholm, sen en sväng till Skåne innan jag i lördags satte mig på tåget till Stockholm. I lördags hände vad jag tidigare påstått aldrig skulle komma att hända, jag blev Stockholmsbo! Stockholmare kommer jag nog aldrig varken bli eller lyckas lura någon med att jag blivit, åtminstone inte om det inkluderar att jag behöver prata. Skånskan lyser igenom för lätt🙊 När jag hoppar av tåget på Stockholms centralstation så står mina luleåvänner där och överraskande mottar mig och välkomnar mig till storstaden! Kan man ens ha det bättre? Tänka sig att hela gänget nu är samlat i Stockholm, jag var den sista och nu är vi komplett även här. Magiskt! De hade i hemlighet planerat hela dagen, så först gick vi till Urban Deli och Johanna stannar till vid skylten som pekar upp mot deras takterrassbar. Jag säger något i stil med "Det där skulle du inte säga nej till va?" Varpå hon svarar att det är det som är planen, så vi hängde på takterrassen och käka lunch. Så mysigt och jag säger nu som jag sa då, det går inte att sluta le! Vidare bjöd Alex och Agnes på middag på kvällen, jag kunde omöjligt ha fått en bättre start i storstan.

Johanna behövde hjälp med att shoppa inför hennes kommande bröllop, och givetvis hjälper man till med det. Shopping lixom ;) Vi spenderade 8 timmar på Mall of Scandinavia och hon lyckades hitta det hon letade efter.

Dags för nya äventyr!

Första dagen på nya jobbet idag, jag är superpepp!🎉

Nya äventyr väntar

Nu är det väl hög tid att jag delar med mig av allt som hänt sen Singapore 😉 Efter resan hade jag tre arbetsveckor kvar på Bosch Rexroth i Mellansel, innan nya äventyr väntade! Men innan dess var det dags för mig att ha avskedsfest i CasaBosch där jag bott de senaste 8 månaderna. Jag kunde inte ha önskat mig en bättre kväll, omringad av alla dessa fantastiska människor kan man inte vara annat än lycklig! Lyckades inte fånga alla på bild, men det vart ett hyffsat försök åtminstone :)

Så lustigt att det är jag som ska flytta ut, jag har ju varit så van vid att det är alla andra som flyttar in och flyttar ut i CasaBosch! Men men! I vanlig ordning blev det givetvis en sista middag på Mamma Mia i Övik - som jag kommer sakna deras pizzor!

Jobbade min sista dag den 19e augusti, så tråkigt att behöva säga hejdå till alla - speciellt då jag är sämst på att säga hejdå till folk jag tycker om. Gråtkalas deluxe! Äsch då, jag bjuder väl på det!

Så jag hann med lite mys in det sista, innan jag och lille Spark började köra söderut i lördags. Herrejävlar vad nervös jag var, jag som ogillar att köra bil på något annat än grusväg med automat skulle nu köra hela vägen till Skåne - vilket innebär att jag skulle köra GENOM Stockholm. Men JAG KLARADE DET och det var ju tillochmed riktigt roligt! Bästa Mandis tog emot mig på lördagen så jag sov en natt där innan jag körde vidare till Skåne med ett lunchstopp i Linköping för att träffa Emma. Tänk, hur häftigt är inte det? Att man har en massa vänner längs vägen som man kan hälsa på. Nätverkande är verkligen nyckeln till framgång och jag ska bli än bättre på det! Det kan vara något av det bästa som finns. Jag nådde Skåne i söndags och det kändes nästan som att jag hade tagit guldmedalj i OS - jag klarade det. Låter säkert hur töntigt som helst... Haha! I Skåne har jag fokuserat på familjen, då jag inte varit hemma en endaste gång på 8 månader vart det prio. Vi hann med en himla massa jakt, kräftskiva och den obligatoriska mysdagen i Malmö :) En perfekt vecka helt enkelt!

Ladies Night in Singapore

När jag berättade att jag skulle till Singapore fick jag direkt frågan ifall jag skulle vara där en onsdag. Det skulle vi ju, och tur var då det för onsdagar är minsann ladies night. Och jäklar alltså! Ladies night fick vi höra innebar att vissa barer och klubbar hade gratis drinkar/entré för tjejer, vissa hela kvällen andra under en viss tid, vissa med begränsat antal drinkar, andra med obegränsat. Lät lite för bra för att vara sant va? Det tyckte vi med, men vi vart ju tvungna att utforska ifall det stämde. Det stämde.... Vi gjorde upp värsta planen för kvällen för att hinna besöka alla ställen vi ville till, vilket var en riktigt bra idé!

Vi började kvällen vid kl.18 på The Exchange där det var obegränsat antal drinkar större delen av kvällen!

Vi gick vidare till Fullerton Bay Hotels rooftop bar Lantern där det var obegränsat antal gratisdrinkar kl. 20-21. Helt underbart ställe med pool och utsikt. Eftersom det goda bara varade till 21 så begav vi oss tillbaka till The Exchange som fortfarande höll igång och vi hann med ett par drinkar till.

Sen var det dags för rooftopbaren i Marina Bay Sands, Cé la vi. Där var det gratis inträde och en alkoholhaltig dryck som erbjöds. Riktigt lyxigt ställe, och jag blev som konfunderad - nu när vi är uppe i byggnaden som man alltid vill ha med i bakgrunden på bilderna, vad ska jag nu ta bild på? Så visa det sig att vi hade utsikt över hela Gardens By The Bay.

Nästa ställe blev 1Altitude, en av Singapores mest kända nattklubbar. Där hade de inget speciellt erbjudande men det var ett måste att besöka stället. Som att dansa on top of the world! Riktigt bra musik och vi var de sista som lämnade när de stängde, då for vi vidare till Bang Bang och var där tills närmare 05 på morgonen. Behöver jag säga att det var en lyckad ladies night? 😉

RSS 2.0