National Margarita Day


Igår var det nationella margarita-dagen! Önska dock att jag befann mig i ett helt annat land där jag kunde fått sörpla i mig en hel fishbowl, så som förr.


Befann mig i Bredbyn och hjälpte till på en utbildning under hela gårdagen, vilket jag kommer fortsätta med idag och i morgon innan det väntar nya äventyr på torsdag. På kvällen bokades det bord på Mamma Mia och vi var ett härligt gäng som käka ihop, en "vi ses snart igen"-middag med Nico. Mycket viktigt att det inte är en hejdå-middag. Han flyttar tillbaka till Tyskland i veckan nämligen. 

 

Skeppsmalen

I söndags vart jag ut på äventyr! Vi körde en sväng till Skeppsmalen.

Ölen smakade bra


Pluggar tyska för fullt! Får lära mig mycket viktiga fraser, det ska nog gå bra det här ;)

Idag var ingen bra dag alls, extrem smärta i såväl huvud som rygg/höft. Hoppas på en bättre dag i morgon. Mycket bättre.

Bra start på bra dag


Påväg till jobbet, med vackraste himlen och naturen! Idag testar jag jobbet utan kryckor, hoppas att det ska gå bra. Har en toppendag på jobbet att se fram emot :) Helt underbart att få vara tillbaka!

Som jag längtat


Sammanfattar dagen såhär! Är äntligen tillbaka på jobbet efter en veckas sjukskrivning efter olyckan. Jag kan inte gå än, men det hindrar mig inte från att jobba!

Update: dagens läge

En liten uppdatering såhär kanske skulle vara bra! Idag är andra dagen jag är hemma från jobbet, fick i söndags en väldig smärta i nackpartiet. Antagligen från det att jag slog huvudet i marken. Den smärtan är nästan borta idag så nu är det bara höftpartiet som inte fungerar.  Att vara hemma & göra ingenting är inte min grej alltså... Ännu värre när huvudet är med (om än dåsigt från diverse medikament) så vill jag ju så himla mycket. Men jag har varit duktig och inte tagit mig ur sängen för mer än intag av mat & toalettbesök. Igår sov jag mest hela dagen, tror chocken la sig och jag insåg hur illa det kunde ha gått om jsg varit utan hjälm exempelvis. Förutom allt detta så är iallafall humöret på topp och jag längtar tillbaka till jobbet som tusan! 


Fick lite bilder som Erik tog när vi var iväg i lördags, så jag bjuder på lite "innan-kaoset-bilder"Så typiskt mig, jag har inte tid att ta av skidorna & fika. Jag vill bara åka!
Solberg

Igår åkte vi skidor i Solberg med ett riktigt härligt gäng från Bosch! En superbra dag, med grym åkning, massa puder och tusenbra stämning.
 

Här har vi hela gänget på bild! Vädret var inte det bästa, men humöret var på topp ändå!Äntligen har jag fått ner mina egna skidor, vilken dröm det var att susa ner för backarna alltså!Vid lunchtid fixade vi brasa och grillade korv, hungriga som tusan slogs vi om korvarna!


Daniela & jag, fina med is i håret!
 
 
Sen blir det inte alltid som man tänkt sig. Sista åket, jag susar ner för backen rätt över en isfläck där en gren sticker upp från backen som jag fastnar i. Snurrar runt och kör baklänges innan jag stuper bakåt, landar på isen med höften först sedan huvudet. Försöker ta mig upp med hjälp men inser att det är omöjligt att röra mitt högra ben då höften gör något fruktansvärt ont. Får som tur är stöd och hjälp av alla underbara som var med och åkte, har turen att en sjuksköterska kör förbi och kan hjälpa. Och jag som måste ta kort på allt, måste ju såklart ta en krasch-selfie också. Tanken var att jag skulle få av mig skidorna och gå ner för backen, vilket inte var möjligt då jag inte ens kunde ta mig upp från backen. Så här låg jag och inväntade hjälp.
 
 
 Hjälp kom & här är jag nerbäddad i en pulka som de fick tolka ner för backen försiktigt. Fick verkligen bästa möjliga hjälpen på plats!
 
 
Fick komma in i värmestugan medans vi inväntade ambulans. Då det var ryggen som gjorde så extremt ont misstänktes fraktur och de fick vara väldigt varsamma. Daniela följde med mig i ambulansen till Ö-viks sjukhus där de gjorde flertalet undersökningar och jag röntgades.

 
Fick ytterligare besök av Johan på akuten, som kom med både blommor och gottis. Jag vart hög som ett höghus av all morfin och smärtstillande som de injicerat. Det visade sig att jag klarade mig ifrån frakturer men har fått inre blödningar, skadat mjukdelarna och fått en hjärnskakning. Så nu får jag - så gott det går - ta mig fram på kryckor. Kan inte stödja på högra foten alls och minsta lilla rörelse gör fruktansvärt ont. Jag har fått medicin som jag ska få knapra på de tre kommande veckorna för att härda ut smärtan och minska inflammationen. Heja mig! Jag har världens tur som är omringad av alla dessa härliga människor som verkligen gör allt för att hjälpa mig, lyckan att bo i ett kollektiv!
 
 
 

Tannalös tös, ja hoppas ja!


När man får ta ledigt från jobbet för att gå till tandis. Hoppas innerligt att jag blir av med visdomstanden som har trilskats med mig sen 2015! Om jag sitter & tjurar i stolen tills de tagit bort den, tror ni det funkar då? Vill bli av med huvudvärk från helvetet, kunna tugga, slippa äta soppa och återfå känseln i halva ansiktet!

Blombud från en saknad vän

Idag på jobbet så har jag ett missat samtal och ett röstmeddelande i röstbrevlådan. Kollar meddelandet och det visar sig att jag har fått ett blomogram, så de ville bara veta när jag var hemma och de kunde leverera. Att få blombud är något av det bästa jag vet, dock händer det aldrig. Så gissa vem som blev helt överlycklig! Om det så skulle va "Välkommen till Ö-vik". För inte skulle väl någon skicka blombud till mig...? 
Så visar det sig att det var från bästa sambon man kan tänka sig! Storgrät av lycka när jag öppnade buketten. Hon känner mig så bra! Fantastiska Maddie! Precis vad jag behövde som ligger här med feber, sprängande huvudvärk och en tandvärk från pipsvängen... Att jag inte får i mig något annat än flytande är också ganska trist!

RSS 2.0