Mitt underbara Övik

Förra veckan spenderade jag större delen i mitt underbara Övik och i Mellansel. Vi körde upp i onsdags - tog baaaaara 13 timmar i snökaoset och bara att ta sig ut Stockholm tog 4 timmar. En riktigt äventyrlig resa skulle jag vilja säga! Men jag hade en helt fantastisk vecka och helg. Fick äntligen träffa alla kollegor som jag saknat så mycket, blev en överraskning för många. Ett ordentligt kramkalas! Fick bästa omhändertagandet av "jobbmorsan" och kvällarna spenderades like old days.

Torsdagen spenderade vi i Mellansel där Christopher fick en rundtur i fabriken och vi på eftermiddagen fick genomföra en workshop för att samla in data till examensarbetet. Riktigt roligt och mycket lyckat!

På fredagen besökte vi service- och säljkontoret i Övik. Där hade jag aldrig varit innan så det vart spännande att få se något nytt! På kvällen styrde jag ihop en reunion i CasaBosch, precis som förr men med betydligt mindre folk. Kändes dock sjukt konstigt att vara "hemma" men så vart det inte hemma, haha!

Lördagen spenderade jag med jobbmorsan, en långpromenad och magisk middag. Sedan blev det minsann en spontankväll med två favoriter från stan! Linn och Matilda levererar alltid!

Söndagen bjöd på en riktigt god middag, älgfärsbiffar med kantarellsås - magiskt! Hade lyxen att få skjuts till flyget av André, vart lagom trött och sliten efter en händelserik helg. Men med ett stort leende på läpparna!

Framtiden är här

När man ska få ihop jobbsök, intervjuer, exjobb och fritid är det lite av en utmaning. Men jag måste erkänna att jag njuter av varje sekund! Det är en spännande fas i livet om inte annat. Jag har blivit en mästare på intervjuer, caselösning och guesstimate. Finns det ens något roligare? Hade man kunnat jobba med att gå på intervju så hade jag vart nya Joakim von Anka nu! Det blev inte mindre än 12 intervjuer och 6 jobberbjudanden, vilket såklart var otroligt roligt. Men nu, nu har jag bestämt mig för vad jag ska tillbringa den närmsta framtiden med när examensarbetet är klart. Det känns fantastiskt! Skönt att kunna fokusera fullt ut på examensarbetet nu också, ska bara lyckas hitta en lägenhet att bo i här i Stockholm från februari och framåt.

Något som verkligen har gynnat mig är utan tvekan mitt internship, inte nog med att jag sticker ut från mängden - men jag har fått arbeta med relevanta utmaningar i verkligheten och har flera exempel jag tagit lärdom utav. Tänka sig att ens magkänsla som sa att jag borde testa, hade så rätt!

Sen har jag ju hunnit ha besök av Daniela, som jag bodde ihop med i Övik under mina första veckor. Hon tajmade bra med halloween!

RSS 2.0