SpontanarAW

Vilken fantastisk dag det var igår, vet inte hur jag hann med allt! Det vart mycket fokus på jobb för framtiden, vilket såklart är roligt men svårt. Det blev en lunch inne i stan på Petrini för att diskutera jobb!

Efter jobbet drog jag igång en spontan AW, och fick med en hel del folk. Supertrevligt! Först en öl i roof top-baren på Scandic Talk, Älvsjö, sedan in till stan och käka på Vapiano innan vi for hem till mig!

Och sent igårkväll fick jag besök i världsklass, som jag nog snart ska väcka. Vi har mycket som ska hinnas med idag!

Better watch out

Började dagen med att gå på intervju, den 7e i ordningen. Finns det ens något roligare? 😃

Kvällen ägnades åt att testsminka inför halloween, så det är bäst ni sover med ett öga öppet inatt. Gjorde sminkningen halvklar, men nu vet jag åtminstone hur jag ska ha det när det väl gäller 💀

Lunchyoga

Har ett härligt gäng på jobbet som kör lunchträning två gånger i veckan. På tisdagar är det yoga och på torsdagar cirkelträning. Eftersom jag nu bestämt mig för att fokusera på träning igen, så hade jag ingen anledning att inte testa på dagens yoga. Jag har testat det nån enstaka gång tidigare men sa då att det inte alls var något för mig. Det var inte mitt sätt att slappna av på då jag istället tänkte på allt jag skulle kunna göra istället. Men i vilket fall så hängde jag på, vi blev hela 14 pers som körde yoga på lunchen. Jag är dock inte övertygad än, om mer än att jag har rörlighet som ett kylskåp 😉 Jag tror jag fungerar bättre när jag får kämpa på ett riktigt jobbigt gympass - där jag verkligen inte kan fokusera på annat än studen där och då!


Nu är det lite artikelläsning som gäller! Att få ihop examensarbete och arbetssökande och intervjuprocesser samtidigt är en spännande utmaning - men energigivande. Att gå på intervju är ju så extremt roligt och givande!

Måndag morgon vare ja

Idag skulle jag komma igång med gymmandet hade jag bestämt! 05.10 ringde klockan och jag for iväg mot jobbet. Spanade in att Fitness 24/7 hade en anläggning i Älvsjö, så jag tänkte att jag kunde träna där innan jobbet. Fast först ska man ju ta sig dit - och har man lokalsinne som en rostmacka så åker man givetvis fel. Det ska vara omöjligt men jag lyckas minsann. Väl framme vid gymmet - tro tusan att jag inte kommer in utan får "access denied". Som tur var kom jag in på jobbet och hann springa 3km. Så med andra ord så kan dagen bara bli bättre! 🎉😃

Sur som jag blev sa jag direkt upp mitt medlemsskap - hejdå Fitness 24/7!

Älgjakt och nya CasaBosch

Här har det inte hänt mycket, mest troligt för att det hänt på tok för mycket i verkligheten. Vi har kämpat med vårt examensarbete, det är inte alltid lätt att lyckas tillfredsställa alla parter har vi insett. Men på något sätt ska vi lyckas ändå! Varje deadline är fylld av stress och just efteråt innan opponering kommit in lever man i någon form av obeskrivligt hopp. I onsdags hade vi deadline 08.00 på morgonen, 05.15 lämnade vi in vår rapport. Så ja, de tillfällen man inte har exjobbet i tankarna är få. Trots det är det extremt roligt, hur nu det går ihop! Men en snabb glimt av vad jag har haft för mig utöver examensarbetet är ju givet.

Förra helgen vart magisk! Jag fick chansen att följa med hem till Malin på älgjakt, alltså första älgjakten sen jag tog min jägarexamen. En grymt lärorik helg med mycket lyckad jakt!

Det visa sig att det bor flera från Bosch i samma lägenhetshus som jag - så jag passade på att styra upp en helkväll igår! Två tyska tjejer och en kille från Norge :) Var och en fick lov att förbereda en drink som de fick bjuda på i sin lägenhet, man vart ju lite nyfiken på hur alla de andra bor ;) Sedan åt vi tacos hos mig innan vi testade nattklubbslivet i Sumpan. Riktigt imponerad får jag erkänna stt jag blev, och kvällen kunde inte blivit mer lyckad!

Och idag fick jag frukostbesök ända från Övik :)

RSS 2.0