Hemavan it is

Åkningen idag är helt underbar! Jag är så lycklig jag kan bli!
Skidåkning är tusan något av det bästa som finns!



Jag och Signe i backen!


Signe, Rickard och jag!

Snöstorm vare här!

Igår var det sjukaste snöstormen jag någonsin varit med om här i Hemavan, med massa snö och 20m/s... Men det hindrade oss inte från att kämpa oss till Ica och systemet!
Trodde aldrig jag skulle komma hem igen och jag har nog aldrig varit lyckligare av att se "hem"!



Med noll sikt kämpade vi oss fram!


Sen blev det afterski! Trots att det inte blev någon skidåkning.. Inga liftar som var öppna 



Sjukt mycket folk ute, är det student skiweek så äre ;)


Med liveband! Kvällen avslutades med bastu i vår underbara stuga innan jag och Sara lagade mat till gänget och sen blev det fest hos oss!



Hejdåmiddag

I måndags var vi ute och åt på inge mindre än CGs i stan, det vart som dags för hejdå-middag för Victor. 
Jag slog på stort då jag äter ute så sällan så det blev både förrätt och huvudrätt! Kalixlöjrom till förrätt och oxfilé till huvudrätt :) Det vart gottttt!



Vi vart tio pers som sågs och åt ihop! 

Skärp till dig Luleå

Dagens absolut största besvikelse... NOLLGRADIGT! Sen när var det okej i Luleå i januari?!
Japp, det finns risk att jag smälter bort idag!


Tur jag har skidorna redo, ska iväg och valla dem så jag är redo tills skidresan :D


Skridskorna på och ut på isen!

Vaknade i tid igår, och upptäckte att det var helt underbart väder ute! Fick genast idén om att ta bussen in till stan och åka skridskor på isbanan! Maria gjorde mer än gärna sällskap! En sånhär dag känner jag mig så lyckligt lottad som får studera till ingenjör i en stad som bjuder på sånahär fantastiska dagar! Ja, ibland känns det som att det är världens ände och nu när jag ligger i soffan och tittar på världskartan så är det minsann inte så långt ifrån världens ände ändå.. Men vad spelar det för roll när man får vara med om dagar så underbara!

På isbanan som de plogat upp i Luleås hamn. 



Så himla lyckligt lottad tjej!



Lycklig, sa jag att jag vart det? ;)



Och solen sken så fint!



Med fina bron i bakgrunden!



Vi hade med oss fika med såklart! Varm choklad, hembakt bröd, hembakade lussekatter gjorde susen i magen :D



Såhär fint frostig blir man i håret!


 Så vackert! Passade på att njuta så mkt jag bara kunde av solen när den väl visa sig :D 
 

Teambuilding me bästa utskottet

I fredags var det dags för teambuilding med mitt härliga arbetsmarknadsutskott! Det blev först tacos och spel hemma hos mig. Vi körde en omgång "Med andra ord" och jag får väl säga att jag & Anna tog hem vinsten ganska så snyggt. Från början hade vi aningen stora dialektala problem, men på någon vänster så gick det hem till slut!
Bästa utskottet man kan önska sig! 



När Max försöker förklara genom att säga "bevingat djur" och Erik säger Häst?



Sedan tog vi oss in till stan



Max och Anna!



Anna och jag!



Igår får jag väl erkänna att jag var aningen trött! Tanken var att jag skulle ut på isen med Maria och åka skridskor, jag vaknade ganska så tidigt och sa att jag baaara skulle sova lite till så skulle vi ut på isen sen i hopp om att vädret skulle ha bättrat sig. Dock vaknade jag aningen senare än tänkt, vid tvåtiden.. Det blev hembakad pizza hos mig och Sara istället!





Hembakad pizza med skinka, ost, champinjoner, bacon och ananas - ett vinnande koncept!



Då vi var halvslappa allihop så blev det gotte-kväll i soffan med film!
 

Hård start en fredagsmorgon

Dubbelpass i kundfokuserad produktutveckling nu på förmiddagen! Hälften av alla föreläsningar vi ska ha är avklarade på en vecka - vilket innebär en hel del eget arbete. Vi körde igång med grupparbetet redan igår, har komponerat ihop en ny grupp så det ska bli riktigt roligt med nya utmaningar :)
Älskar mitt nya anteckningsblock från Sveriges Ingenjörer - när man antecknat så scannar man enkelt med appen och får det som ett pdf-dokument! Bästa någonsin! Snyggt blir det med!


På förmiddagen var två från Arb på möte med kåren angående en ansökan vi gjort om stöd till studieresan vi planerar att göra i april. Studieresan går ut på att ett antal studenter ska få åka ner till Stockholm och besöka företag på deras kontor! Så jag hoppas att det gick bra och att ansökan beviljas. Och vad passar inte bättre ikväll än en teambuilding med skönaste gänget? :D 

Larv

Igår var det Luleå ARbetsmsrknads Veckas höjdpunkt med LARV-mässan! En mässa med flertalet företag som ställer ut för att nå ut till eleverna. Jag gick ett par rundor och pratade med flertalet företag, vissa företag visste jag mer om än vad representanterna gjorde! Lite lagom skoj :) 


På eftermiddagen blev det en ceasarsallad på Friends och planering utav skidresan nästa vecka! 


Grinar, på alla sätt!

Hittade just bilderna från Londonresan som jag gjorde över nyår! Alltså jag ligger & gråter av skratt när jag ser bilderna, alla är kanske inte riktigt lika charmiga! Det kommer ett inlägg om resan snart nu när jag har fått bilderna :) Men bjuder på en favorit så länge!

Här åker vi skridskor i Brighton!

Utflyttningsfest @ Loungen

Igår började jag kvällen med middag på Oleary's, supergott!
Ryggbiff och pomme!



Sedan skulle jag bara hem lite snabbt & fixa håret eftersom jag inge hann med det innan middagen. Det blev kaos och jag fick ringa efter akut hjälp & locktångsexpertis! Resultatet blev så mkt bättre! 



Det var ju nämligen dags för Victors utflyttningsfest! Simons mustascher gjorde det hela mkt mer spännande ;)



Det vart en trevlig kväll som avslutades med massor med dans! 

Alla anledningar att fira!

I fredags var det firande av allt möjligt! Vi firade bland annat att tenta-p var över, att jag är omtentafri på riktigt, att Maria fyllt år, att Linus är klar med exjobbet - ja ni ser ju vilka bra anledningar att fira. Vi firade med middag hemma hos mig, innan det sen blev en sväng in till stan och lite bubbel och öl på Clarions Skybar!
En glad maria!



Bubbel på skybar!



Malin och jag!



Väl där träffade vi ett gäng från i-femman också! 



Och jag har hittat en ny favoritöl! 

Lediga dagar

Startade dagen med avocadomackor innan det var dags för simning! Det kändes att det var ett tag sen jag simmade sist och alla småbarn i bassängen var sjukt stressande, men på någon konstig vänster så lyckades jag hålla min tid. Tillochmed 5 min marginal! 


Hittade lite roliga saker på rean också. Ett par pumps, och jag gjorde värsta fyndet på Hemtex! Ny gardin till sovrummet och duk till köket för 69kr totalt! Helt okej :)


Helt plötsligt vart jag påväg till Piteå, så nyu har jag varit där också :)



Tenta-P är över!

Tentan skriven och jag fira med lunch i stan och shopping! Första gången sen jag flytta hit som jag gick i stan utan tid att passa, såå skönt och härligt. Satt & prata på lunchstället tills vi nästan blev utslängda, haha! 

Nu har jag hunnit plocka iordning i hela lägenheten och plockat bort större delen av alla julsaker! Lite bananpannkaka på det så är jag nöjd :)


Födelsedagsfika!

Idag har det varit plugg hos Tobias, promenerade dit i morse och det var minsann en frisk promenad -24°C bara ;)
Så det blev daga för tjocka jackan minsann! Som jag klarade mig helt utan förra året dock...



Eftersom Maria fyller 25 år idag så har vi varit och grattat henne! Ja det blev minsann både fika lunch och middag med henne & herr Ralf!



När håret blir till is...

Plugg överallt!


Plugg plugg! 

Norrut igen!


Nu är jag påväg norrut igen! Luleå nästa och jag är redo för nya utmaningar ;)


Rutinerad som man börjar bli så har man extra benutrymme på flygningarna! iPaden är redo med en slutrapport som ska läsas igenom och korrigeras. Trevlig sysselsättning på flygningarna :)

Nu är hon tillbaks och jag ska få träffa na!

Idag ska jag äntligen få träffa Sandra! Sandra och jag gjorde projektarbetet ihop när vi gick på gymnasiet, vårt projektarbete vart aningen annorlunda. Vi bestämde oss för att göra något bra för mänskigheten och då båda gillar att resa så kombinerade vi detta till en volontärresa till Thailand där vi arbetade på ett barnhem med att undervisa barnen i engelska samt att bygga och bättra på byggnaderna. Detta fick mig att växa som person som bara den! Nu har Sandra precis kommit hem från Australien och jag är supernyfiken på hur det var där :D Jag bjuder på lite bilder på oss från vår volontärresa!

Undervisning i ett av klassrummen på barnhemmet i Singburi, Thailand.



Vid ett thailändskt tempel!



Här sitter vi på flygplatsen i Doha, där vi tillbringade 13h innan vi fick åka vidare till Thailand :)



Bilden som är tagen framför vår gymnasieskola användes för ett av alla reportage som skrevs om oss :)


Här har vi fixat och donat lite på byggnaden som barnen hade undervisning i! Barnen målade hellre på oss dock  ;)
 

Myskatten


Bästa mysarn!


Vill ta med henne till Luleå! Hon kan bo i min säng typ..


Kortspel och jag blandar drinkar! Tydligen är de alldeles för goda för de tar fort för snabbt.. 


Sletna i London, men glada!


Nyårsafton vart bra, riktigt bra! 


Nu sitter fem slitna och mätta Clarksonmänniskor i London och njuter av livet! Jag fick äran att få en hel kanna mjölk i mitt knä utav servitrisen, tack tack! Ser absolut inte ut som att jag har kissat ner hela mig själv, haha! Ny klänning nästa ;) 
RSS 2.0