Sanna&Syster i Luleå


Igår kom dessa underbaringar upp till Luleå!


Med sig hade de massa gottis!



Så vi passade på att gotta till det!



Vi tog oss till Bistro Norrland



Drack gott



Jag åt blinis med löjrom till förrätt



De tog varsin kantarelltoast



Jag åt reninnanlår


De tog oxfilé 



Och efterrätten med fattiga riddare och hjortron



Galet mätta & nöjda!



Kan inget annat än att rekommendera Bistro Norrland och Norrlandsmenyn 👌🏼



Idag har vi börjat dagen med hotellfrukost


Och de godaste belgiska våfflorna!!!




Idag händer det!


Jag lyckades ta mig till gymmet igår ändå, trots att jag har känslan av att jag blev överkörd av ett tåg inatt! Och idag är det ingen vanlig dag, som jag längtat efter denna dagen! Om jag blev överkörd av ett tåg igår natt så har ångvälten varit här inatt. Har än inte tagit mig upp ur sängen, ligger & laddar mentalt nu för att lyckas komma upp haha!

Överträffa sig själv

Idag har det hänt massor! Jag har lyckats genomföra mitt första telefonsamtal till en okänd part (i detta fall ett företag) och föra en konversation utan att få ett enda "va?". För er som känner mig så vet ni att min skånska i de flesta fall ställer till det rejält... Och allra värst på telefon! Nöjd tjej med andra ord :) Johanna lyckades även få med mig på Cardio Cross, vi har kommit överens om att nu fokusera mer på kondition. Hittills har det varit fokus på styrka 5 pass i veckan och utöver det lite kondition. Det var utan tvekan det kämpigste passet jag någonsin medverkat på men tusan vad roligt. Vanligtvis brukar jag få blodsmak i munnen, men det var ju lindrigt jämfört med hur det kändes idag! Det var verkligen kämpigt. Det resulterade även i att jag för första gången i mitt liv sprintade (springa, nae det har jag aldrig varit så glad för - tog cykeln istället när jag var yngre). Dock var det till 99% låten som gav mig all energi - Hoffmaestro! Har även lyckats fastna i en serie, vilket är sjukt ovanligt för mig. Kom på att vi kunde klä ut oss till Pretty Little Liars på halloween men insåg att jag då nog behövde kolla på något avsnitt och nu har jag hunnit med tre - helt fast! Dock vart den sjukt läskig. Kommer resultera i en sömnlös natt och att jag i morgon inte kommer kunna ta mig ur sängen pga att känslan av att tåget har varit här & kört över mig, haha!
Inspon till halloween!



 

Kort&gott


I veckan hann jag med teambuilding med härliga gänget!


Överrasknings-förlovnings-middag för Jenny med tjejerna!


Ordnade med mys-stämning inför kvällen,



Då vi började med lite plock hemma hos mig



Innan vi åkte till Clarion och åt middag


Hela gänget samlat!



Och i helgen har jag haft besök, haft sambomys och hunnit med födelsedagsfirande för Sara!



Vi överraskade henne på Allstar där vi käka middag! 

Kändis i Luleå


Igår blev det med andra ord hockey när Brynäs kom till Luleå för att spela! Fick ta chansen att träffa kusinen och prata igenom allt sen vi sågs sist. Vi har ju en tendens att mötas på de konstigaste ställen. Lake Placid, flygplatser, ishallar - ja varsom!

Star struck


Är nu redo för att åka iväg & träffa min största idol :D

Skomakerian


Idag har hela lägenheten blivit skinande ren! Jag skulle fixa mina nya stövlar och göra dem redo för användning, så jag tänkte att jag kunde se om jag hade fler skor som behövde kärlek. Det visade sig att jag nog hade lite fler par än vad jag trott... Jag riskerar inte att behöva gå barfota i höst iaf :) 


Mitt i natta fick vi för oss att kladdkakemuffins skulle ju va gott...



Så en film, lite te och muffins med poppisar! Har ni inte testat popcorn med kladdkaka så är det ett måste, obeskrivligt god kombination. 

Mittbena

Det har varit en riktigt bra vecka plugg-mässigt. Om än mycket att göra så har vi fått mycket gjort! Igår var det deadline för att lämna in en presentation på 10 slides och då det är dessa som är "examinationen" i detta steget var där verkligen inte utrymme för några misstag - de ska va helt perfekta! Så vi la ner en hel del tid på dem och vi blev riktigt nöjda :) Så igår sågs vi för att dela in presentationen inför måndagen då vi ska hålla den. Sen, sen var det äntligen helg! Första riktiga "helgen" jag haft på jag vet inte hur länge. Jag och Johanna hade planerat sedan lääääänge att vi skulle mysa till det med en sväng på stan med frisörbesök, lunch och massa shopping! Och shopping blev det, hittade i princip allt jag letade efter - och lite till.
Jag & Johanna fick tid samtidigt, dock såg vi inte varandra medans vi blev klippta. Jag tänkte "Jag kör något nytt, testar mittbena!" Och ser Johanna sen när vi är klara som har tänkt precis samma tanke - så nu är det mittbena som gäller för oss båda! Haha. Har verkligen inte vant mig, så får se hur länge den håller sig kvar innan jag ändrar tillbaka...


Ovant! Men så fräscht med nyklippt utan slitna toppar. Vi klippte oss på Erikssons och har aldrig varit med om någon som klippt så noga :)



Hade en Maddie hemma som inte mådde toppen, så jag ordnade middag! Det blev hemgjorda hamburgare på högrevsfärs med bluecheesedressing, picklad rödlök, avocado, stekta champinjoner, tomat och sallad. Till det serverades det egengjorda sötpotatis-pommes! Citerat Maddie så var det "Den godaste hamburgaren i hela världen" - det var alltså värt att testa massa nya saker! Och ja, det var faktiskt riktigt gott 

Ettan klar och tvåan påbörjad


Nu är modul 1 avklarad och vi har kastat oss in i modul 2! Vi har fått ett uppdrag från Prime som är riktigt intressant, så galet nöjd med mitt val av avslut.


Och igår var jag en snabbis på Future@Work, men avvek för att kila hem & skriva på min affärsplan. Vaknade dock till ett mail som gjorde mig riktigt glad och pepp på livet! Många bollar i luften nu, ovanligt för mig va? ;)

Efter 9 dar är jag fri

Första morgonen på en hel vecka som jag vaknar utan huvudvärk, den känslan alltså! Det var värt att vara totaldäckad hela gårdagen... 

När jag väl kom upp ur sängen så var det enda jag kunde tänka mig Sushi så jag & Maddie fixade egen!  Kände att det kanske inte räckte med att bara äta 4 mariekex på en dag. Får alltid cravings efter det då jag har migrän, och har aldrig ätit så mycket mariekex under en vecka som denna. 



Avslutade kvällen i soffan med Minions.



Filmen vart sämst, men det var mysigt ändå!

Bff med Säpo


Fick sällskap i bilen! Känner oss säkra nu när vi har Säpo med oss ;) 

Roadtrip


Igår fixa o trixa jag & Johanna inför idag! Det blev bland annat dessa skapelser, när bara fantasin sätter gränserna så kan det bli litevad som helst!


Kl 08.00 vart det samling för att dra på roadtrip!



Och det börja bra, så hur detta ska sluta vet man aldrig!

RSS 2.0