De sägs att man blir som man umgås

Och då kan jag ju skylla umgänget på att jag har blivit smått galen! Eller ja, att gå upp för att i 12°C kl 06.30 simma innan jobbet - skulle jag säga är galet för att vara mig. Tur att vattnet var varmare än luften! Känslan nu är helt underbar dock, mycket piggare och med bättre aptit.

Såhär taggade vart jag & Franziska innan
Jag vart lagom trött men nöjd efteråt. Gick bra mycket snabbare än vanligt! Trodde bassängen vart 20m men så var den 25m, win win
Och såhär underbart kändes det!

Idag är det minsann ingen vanlig dag!


Blev i morse väckt utan härligaste CasaBosch som sjunger Happy Birthday, med sig har de både presenter och tårta! Tusan som de skämmer bort mig, vilka underbara människor jag har turen att omringas av. (Tur att man kanske anade något och såg till att sova med pyjamas inatt, haha!)


Kommer till jobbet och får present av min sommarintern Matilda! Denna dagen alltså :DGivetvis bjöd jag avdelningen på födelsedagsfika idag, och det vart precis lika gott som det ser ut 😍 Spännande att få se vad resten av dagen har att erbjuda! 

Summerburst 2016

I helgen vart det äntligen dags för Summerburst! Så jag tog flyget direkt efter jobbet till Sthlm.

På planet roade jag mig med finfin läsning i OER Magazine där jag hittade ingen mindre än min själv! Mer om det nån annan gång ;)

Amanda och Emil mötte upp mig och tog mig direkt till förfesten där jag blev serverad älgfärshamburgare med katareller och givetvis bubbel till det!Sen vidare mot ett regnigt Summerburst, men det var minsann inget som stoppade oss! Fredagen avslutades på en okänd destination mitt ute i Stockholms skog med massa härlig musik och vi dansade tills långt in på morgonen. 


Vid fem på morgonen var det dags att ta min resväska och fara hemåt!


Lördagen var topp-notch och en lyckligare Moa är svår att slå! Här dansar vi loss till David Guetta när han kör EM-låten👌🏼


Alesso avslutade ganska så pampigt!

RSS 2.0