Modo-premiär


Igår var vi på hockey! Bosch har en stående loge på Fjällräven Center och vi var ett härligt gäng som fick tag i platser. Vi började självklart med en Modoburgare innan vi såg till att Modo vann matchen ;) Sedan blev det en sväng till Bishops Arms med ett härligt gäng från jobbet. 


Idag fick jag med mig ett härligt gäng från jobbet på skidåkning i Bjärsta! Helt underbart!
Nästa helg bär det av till Skule mest troligt! Nu har några av mina härliga housies lagat middag, sen blir det hattfest med ett gäng från jobbet. Jag har utan tvekan den bästa hatten!

Somliga går med stora skor

Vilken dag jag har haft idag alltså! Kom till kontoret i morse och det dröjde inte länge innan jag blev upphämtad, fick boka om dagen, och gå operatörernas produktionsutbildning. En heldagsutbildning, dock får jag ta andra halvan nästa vecka då jag hade hela eftermiddagen bokad! Nu har jag äntligen insett allt jag lärt mig under mina studieår, jag har haft så lätt att tänka att "jag har väl inte lärt mig något speciellt", men efter att ha fått en tjänst på Bosch och få se att de verkligentillämpar flertalet av de tekniker och metoder som vi studerat är extremt givande! 

Och när man ska besöka verkstaden så behöver man skyddsskor, så nu har jag beställt ett par till mig. Dessa hade han som satt på min position tidigare, så jag har som "gått i hans fotspår" nu ;)

JAG HAR VART I DRÖMMARNAS LAND

Alltså, jag kan knappast tro det! JAG HAR ÅKT SKIDOR. Alltså, jag har alltså vart på after work - I SKIDBACKEN. Jag lever som i en dröm. Kan knappast vänta tills lördag, då vi förhoppningsvis ska ut i backen igen. 

Victor som är från Ö-vik och har pluggat i Luleå gör exjobb på Bosch nu. Han läser året över mig, så när han snacka skidåkning var jag inte sen att hänga på!


OCH jag har kört offpist. Benen är i behåll, tro det eller ej ;)
Med utsikt över Ö-vik!

 
 

Please, call me Mrs. Senior Editor

Andra dagen på Bosch idag, har börjat komma in i systemen och så. Får jag säga att jag trivs som fisken i vattnet efter bara två dagar? Som de gör ALLT för att jag ska känna mig hemma och trivas. Sååå värt! Idag fick jag i uppdrag att genomföra en utbildning, så att numera är jag certifierad Senior Editor of the Bosch Global Network. Woho! Nu ska det minsann bli ändringar på den interna sidan, och uppdaterad ska den va! Så roligt att redan få ta sig an projekt som man känner att man verkligen kommer få till. Halva lunchrasten gick åt till att diskutera hur dåliga Modo är just nu och andra halvan pratades det om min dialekt. Inte har väl jag någon dialekt va? Haha! Efter jobbet blev det en sväng till gymmet, andra dagen på mitt nya träningsschema - än så gillar jag det.
 

När man lagar lite av allt det dära som man är sugen på så kan det bli konstigt. Men det blev gott! Stekt ägg och ugnsrostade grönsaker.

På plats i Ö-vik och Bosch

Ja alltså nu har det ju hunit hända en himla massa i mitt lilla liv och inte tusan har jag hunnit med att dela med mig av allt! Iallafall så hade jag mammi som hjälpte mig att packa ihop lägenheten förra veckan, guld värt verkligen! Speciellt eftersom jag hade en hel del att fixa klart i skolan, och träffa alla "en sista gång" - elller på återseende som jag hellre skulle vilja se det! Så planen vart att ta min lilla pärla Spark till Ö-vik i lördags med hela flyttlasset. Dock så hade Spark andra planer och fick för sig att kappsejsa mitt i rondellen i Luleå i fredags. Så det blev kaosibananas och huxflux stod vi på en bilreparationsfirma - som i slutändan visade sig inte alls kunna reparera eller plåstra om en Golf. Johanna & Simon kom som räddarna i nöden och hämtade en strandsatt Isgran. Aja, det fick bli hyrbil och tur var väl det för inte en chans i världen att vi skulle ha fått plats med en bråkdel av alla saker i min Spark. Mammis extrema packningsförmåga vart verkligen tusenbra.
 
Så i lördags anlände vi i vart fall i Ö-vik och jag blev välkomnad av tyskarna jag kommer dela hus med. Fick verkligen ett varmt välkomnande med tysk specialité! 
I grytan är det rödvin, apelsinskivor och julkryddor. Den vita saken som ligger ovanpå är en "sugar hat", vilket är socker pressat i form av en kon som man häller likör på. Sedan tänder man fyr på sockerkonen som är dränkt i likör . Sedan smälter sockret ner i vinet tillsammans med likören och det blir ljuvligt gott!Och i söndags kom ingen annan än kusin Anna till Ö-vik för att möta Modo. Brynäs vann över Modo :D


Ja aldrig kan vi va normala samtidigt!


Idag vart alltså min första dag på mitt internship inom verksamhetsutveckling/verksamhetsstyrning på Bosch Rexroth i Mellansel!


Så jag har fått en kontorsplats, med dator, laptop och mobil! 


Och jag har hunnit ta en promenad till centrum efter jobbet för att undersöka gymmet! Det har supersnöat hela dagen och natten!


Bor passande nog bredvid Bosch Rexroth Hallen :D

Sista hit & sista dit

Nu är det full rulle med rensning utav lägenheten! Sortera, packa, slänga, donera... Har kommit en bit på vägen. Försöker få ihop allt med att träffa alla en sista gång och så, vilket är kämpigt. Mest känslomässigt! Har hunnit luncha & exjobbsplanera med Christopher, bli bjuden på middag av T2 och ikväll blir det middag med ett gäng underbaringar på CGs. Sen ska jag väl vara redo för Ö-vik!
Här, i detta hus kommer jag bo de kommande 8 månaderna! 

Redo för livet!


Lyckan när sista föreläsningen är över, sista redovisningen är gjord och sista rapporten är inlämnad! Internship och exjobb HÄRKOMMERJAG!
RSS 2.0