Prioriteringar och sådär


Om jag skulle få sammanfatta med en bild vad jag verkligen gillar så skulle det mest troligt vara något sånthär. Att få vara på resande fot, utforska nya saker samtidigt som du kan jobba och vara effektiv. Alltid massa bollar i luften! Senast i söndags påväg från Kristinehamn till Ö-vik!

Familjehelg


Elmia vart riktigt lyckat! Jag medverkade på ett studentevenemang där jag berättade om hur vi arbetar med Industri 4.0, vilket verkade intressera studenterna enormt. Just Industri 4.0, Connected Industries och Internet of Things var ett hett ämne hos utställarna på mässan. När jag tog ett varv för att undersöka hur de jobbade med just det ämnet så fick jag väldigt varierande svar. Det var allt ifrån att "Vadå, det där är ju bara en term som man slänger sig med just nu, något som är hett i år" till riktigt bra konkreta exempel som jag ska ta med mig och undersöka appliceringsmöjlgheten hos Bosch. 


Blev hämtad av mamma & pappa på Elmia och vi körde mot syster och hennes familj!Blev mött av denna söta donnan!Fått busa massor med denna födelsedagspojken!Och myst till tusen! 
Redo för Elmia


Nu är jag redo för en heldag på Elmia! 

Med ett påväg mot ett annat


Att man kan trivas så fantastiskt bra, med att sitta på ett flygplan och få brainstorma fram idéer och ha bästa tankeflowet! Inser att ombytlig miljö verkligen har positiv inverkan. Att få jobba med ett projekt medans man är påväg mot ett annat, lycka!


Vilken sekund som helst landar vi i Jönköping som bjuder på finfint väder. Känner mig som hemma när jag hör all prata småländska - och det säger en skåning. Bott i Norrland för länge nu? ;)

Mot Elmia Automation Fair 2016


Vart sist ut från jobbet igår och först på plats i morse, nu har jag checkat ut från kontoret i Mellansel och är påväg till Jönköping och Elmia. I morgon ska jag berätta allt om Industri 4.0 och dess fantastiska features på Elmia Automationsmässa. Behöver jag säga att jag älskar mitt jobb?

Hägglundsjoggen del 1


Såhär fräsch var jag innan Hägglundsjoggen började - och ni skulle bara veta hur överlycklig jag är nu! JAG LYCKADES! Mitt mål var att orka springa runt hela Höglandssjön som loppet går runt, vilket är 4km. Och jag lyckades, på 25;17 var jag i mål. Nöjdare kan ingen vara ;) Även heffaklumpar kan!

Ö-vik, Sthlm, Örebro in one Day


I onsdags for jag till Johan & laga middag, så underbart att kunna laga mat "i ett eget kök" ibland! Det blev mitt senaste påhitt - fetaostfyllda biffar med oliv- & vitlöksfräs. Helt klart en ny favorit! Bästa när man blir bjuden på en rätt som man sedan knåpar fram en egen variant på. Har fått för mig att skriva ner alla recept nu, så jag kan dela med mig! 


I torsdags åkte vi till Sthlm och jag passade på att hänga lite med dessa sköna Lule-grabbar! 


Vi hann med en öl i solen!Och givetvis lite sushi ;)Sen for jag vidare till Bålsta med slutdestination ÖrebroOch denna härliga bruden! 
4km - här kommer jag!


Nu har jag & Elin på jobbet fått för oss att vi ska vara med och springa Hägglundsjoggen, vilken är en runda på 4km i skogen runt en sjö. Så nu har jag börjat springa. Ja det är sant! Blev 3,9km i torsdags (distansrekord), 6,5km i lördags (nytt distansrekord - sprang vilse!) och idag sprang jag tillsammans med Elin två varv runt en mindre mysig sjö här - blev 3,2 km. Så nog ska jag orka springa 4km hoppas jag!


Jag stod för fredagsfikan i fredags, blev uppskattad kladdkaka med dulche de leche och rice crispies plus kolakakor :)
 
 

Gjorde Ceasarsallad med huset i fredagskväll, hade tur att det blev lite över till lunch så den avnjöts i solen på balkongen.


På kvällen for jag till Linn, åt middag och hade det hur trevligt som helst med goda drinkar, bubbel och shots!


Hade en riktigt härlig kväll som slutade med utgång på Allstar. Ö-vik är bra underbart ibland! Tog världens skönaste sovmorgon igår, så härligt :)
RSS 2.0