Jag smälter!

Igår kom Caspian fram till mig, pussa mig på armen och sa "Jag älskar dig Moa", kan man bli gladare?
Skruttan, Cas och jag! 

London del två

 På lördagen tog vi oss in till smeten i London, åkte en himla massa tunnelbana! Vi hade bokat hotell för att hinna med alltsammans och för att lyxa till det lite. Mister twister i receptionen undrade om vi inte hade bokat fel när han såg att det vart två enkelsängar vi bokat, men det var ju helt rätt fick vi förklara för honom. Haha!
 

Waterloo, waterloo, nanananaaaaa!Modernare typ av londonbuss!Vi besökte The London Dungeons och trodde vi skulle bli hur rädda som helst så vi vart tvugna att ta en före-bild för att sedan jämföra med en efter-bild. Vi blev inte det minsta rädda så det blev ingen efter-bild. Vi tyckte båda att det var mer som en historielektion om vad som hände med bland annat Jack The Ripper, Sweeney Todd mfl. Framför The Dungeons med Big Ben och London Eye i bakgrunden.Spanar in Big Ben, haha!Ash & Jag i London!Vi åt en utsökt lunch på ALL BAR ONE. Jag åt en halloumiburgare!Nedanför London EyeI London EyeUtsikt över LondonBig Ben & jag!

Under lördagen besökte vi även Madame Tussaud's, så här kommer en bildbomb med de flesta kändisar jag träffade! Tänka sig att alla skulle befinna sig i stan samma dag som jag ;)

Bang bang, I shot you down!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi var tvugna!
 
 
Fick ett nytt jobb med, assistent åt Mr. Obama. Han är nöjd, jag med!
 
 
Blev räddad av Hulken!Avslutade kvällen med utgång på XOYO!


 Party på gång!
 
 
 
 
 

Första dagen i London

Ja, jag hade minsann en helg på hela sommaren där jag vart ledig fredag, lördag och söndag. Så jag tog mig ledigt även på torsdagen för att kunna flyga till London och hälsa på min saknade vän Ash som jag pluggade ihop med i USA. Vi spelade badminton ihop nästintill varenda dag och det var för det mesta jag & han mot Sara & Rebekah! Han stannade i USA ett halvår extra och har därför inte varit i Europa särskilt länge, men vi bestämde snabbt att när han väl lyckat skaffa sig ett jobb så skulle jag komma & upptäcka London. Han fick jobb & jag bokade resa! 


Jag flög med Easyjet vilket jag aldrig mer kommer att göra. Sena flyg, ingen information, inget bagage, inte ens handbagage fick man ha. Hur ofta har jag åkt utan handbagage? ALDRIG. Men så gjorde jag det denna gången. Tosingar har tur ;)
Första dagen spenderade vi i Brighton på stranden vid Brighton Pier. JAG VART INTE VITAST PÅ STRANDEN, Woop woop! :DStenstrand, så skönt att inte bli sandig & dan!


 

Njuter av LEDIGHET! Och ja, det kändes då nästa som att jag var utomlands, hahaha!Åt obligatorisk Fish&Chips fast utan fish såklart. Såååå mumsigt & gott men jag trodde minsann att jag skulle dööö av onyttighet.Vi tog en runda inne på Brighton Pier också. En gigantisk stor spelhall vare :)Nöjda & glada och precis lika sjuk humor som alltid!

 

Brighton!


På kvällen gick vi ut på en riktigt typisk engelsk pub, precis sådär som på film. Det påminde mig om Morden i Midsomer! Pricken över i:et var då minsann att de hade min & Ash's favoritöl som vi drack ihop i USA. Blue Moon är såååå mumsig!

Falsterbo, woop woop!

Ja på senaste tiden har jag haft ett par lediga helger. Jag har då spenderat de på allra bästa sätt. Första helgen i Falsterbo. Mest en himla massa party med underbart härligt folk, och lite lite häst vart jag tvungen att gå med på detta året. 


Jag & Bälla redo för en perfekt utekväll!


Dansfötterna redo!


Hela gänget!Hela gänget redo för en dag med bus!


Såhär mycket hästar fick jag stå ut med!

Nu ska det hittas på bus

Nu flyr jag landet!
Hej & iväj

Jobbar när jag inte är ledig

Denna veckan jobbar jag alla dagar förutom de jag är ledig och idag är en jobbdag! En heldag i spelet faktiskt! Då får man en timmes lunch och har tid att njuta lite i solen :)
Jag har det bra minsann! Började i skuggan men lite sol måste jag hinna med också!

Lokalkändis åhja

Hohojaja nu är man lokalkändis med! I senaste upplagan av allt om Osby tittar jag fram på baksidan tillsammans med mina underbara sommarkollegor. 
Näst längst till höger hittar ni mig! Ja jag kan ju lätt säga att detta är den bästa av alla mina somrar på Ica :)

Kantarelllllllllller!

I tisdags hade jag minsann lite sovmorgon och när jag väl vaknade så fick jag köra & hämta mamma som fastnat i svampskogen!
Efter jobbet blev det ett axel- och magpass på gymmet med Sandra!

Så nöjd att vara igång igen!


När jag kom hem vart svampen rensad så jag lagade mig en kantarellmacka, bästa bästa bästa med sommaren!
 
RSS 2.0