Nusa Lembongan, Nusa Ceningan 🏝

Idag tog vi semester frÄn semestern pÄ Bali och tog bÄten ut till Nusa Lembongan! BÀsta valet nÄgonsin! Vi hade först planer pÄ att Äka till Gili Islands men Àr sÄ nöjda med att vi valde som vi gjorde. Det var rena rama paradiset! VÀl framme hyrde vi en moppe för hela dagen för 50kr - sÄ galet vÀrt.

PÄ bÄten till Nusa Lembongan
Nöjda moppebrudar
Nusa Lembongan

NÀr vi utforskat ön Nusa Lembongan körde vi över hÀngbron till Nusa Ceningan, nÄgot av det lÀskigaste idag! En svajig hÀngbro dÀr du knappt kunde mötas med tvÄ mopeder plus att den var fullsmockad med mÀnniskor!

Vilket paradis alltsĂ„! Vi körde till Le Pirate Beach Club och kĂ€kade lunch dĂ€r med en helt underbar utsikt. Mindre trevligt att jag hittade levande protein i min papayasallad - gav upp direkt 🐛 och dog lite. Men de hade en helt underbar infinitypool som vi passade pĂ„ att svalka oss i.

Vi körde sedan vidare till Dream Beach som verkligen levde upp till sitt namn, vilken magisk plats. Tusan vilka vÄgor, och kristallklart vatten, som vÀrsta paradiset!

Tog sista bÄten tillbaka till Bali, helt fyllda av extas frÄn dagens intryck! SÄ pass att Maria inte ens har hunnit kolla vÀdret en enda gÄng idag - dÄ har man vart upptagen! (HAHA, nu i skrivande stund sÄ skrek hon just att "Moa jag har ju inte hunnit kolla vÀdret!!!") Vi var rörande överens om att det var pizza det skulle bli till middag idag. Vart bara tvungen att ta en bild pÄ hur de sÀljer bensin hÀr med, ALLTID pÄ Absolut Vodka-flaskor av nÄgon konstig anledning. Tog ett tag innan vi förstod vad som var i dÄ de inte hade skyltat pÄ de första stÀllena vi sÄg det pÄ.

IkvÀll blir det lÀggdags tidigt, i morgon Àr det dags för nytt land!Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0